Recension av CyberGhost

Vår slutsats: 8.5

Annonsering info

Recension av CyberGhost

 • Vår slutsats
 • 8.5
 • ”CyberGhost är en stark VPN-leverantör som levererar en solid tjänst till ett relativt lågt pris.”

  ”CyberGhost är en stark VPN-leverantör som levererar en solid tjänst till ett relativt lågt pris.”


  Det här gillade vi med CyberGhost

 • Servrar i över 60 länder
 • Noll loggningspolicy
 • Kan användas på 7 enheter samtidigt
 • Över 3000 servrar att välja mellan

 • Egenskaper

 • Pris: $2.5 i mån
 • Erbjudande: Upp till 62% rabatt
 • Kundservice: 24/7
 • Pengarna-tillbaka-garanti: 45 dagar
 • Fungerar på:
 • windows
 • apple
 • android
 • linux
 • Introduktion

  CyberGhost är en av de äldsta och största VPN-leverantörerna i branschen, som över tid haft över 20 miljoner användare världen över. CyberGhost har även ett rykte som en av de bättre VPN-leverantörerna i branschen, och i vår mening lever CyberGhost upp till förväntningarna.

  CyberGhost har verkligen satsat och haft en extrem ökning av antalet servrar under 2018, i själva verket fick leverantören 150 % fler servrar under 2018. Till dags dato har CyberGhost över 3000 servrar i över 60 länder. CyberGhost har även en rad servrar i Sverige, vilket gör tjänsten väldigt bra för svenska användare.

  CyberGhost har även egna kanaler för dig som vill streama till exempel svensk TV, Netflix, ITV, BBC, HULU och liknande. Ur den synvinkeln framstår CyberGhosts användarvänlighet som väldigt bra i jämförelse med många av de andra VPN-leverantörerna.

  CyberGhost utmärker sig från andra VPN-leverantörer då du kan använda tjänsten på 7 enheter samtidigt, om du av någon anledning har det behovet.

  CyberGhost är baserade i Rumänien och tillämpar en strikt policy att inte ha någon loggföring. Det innebär att CyberGhost har en bra säkerhet. CyberGhost har även en så kallad NoSpy server med 256-bitars AES-kryptering.

  Prismässigt ligger CyberGhost ganska genomsnittligt. CyberGhost är inte den dyraste VPN-tjänsten men inte heller den billigaste. Ett månadsabonnemang kostar runt 70 kr, men priset blir avsevärt billigare om du binder dig för längre perioder.

  Hastighet

  Vid val av en VPN-tjänst är troligen hastigheten en av de allra viktigaste faktorerna. Detta beror på att all användning av VPN kommer att försämra hastigheten lite grann. Anledningen är att all din trafik måste gå via en extern server innan du omdirigeras till andra webbsidor. Med de bästa VPN-leverantörerna kommer hastigheten likväl vara så snabb att den knappt kommer att försämras.

  CyberGhosts hastighet har visat sig vara väldigt bra i våra tester, och ligger på samma nivå som andra toppleverantörer som NordVPN och ExpressVPN. På samtliga tester vi genomförde, var det inga problem att streama videos och filmer i full HD-kvalitet utan laggande, eller att spela spel som WOW och LOL utan stopp.

  Säkerhet och privatliv

  Vi upplever CyberGhosts säkerhet som väldigt bra. Leverantören är baserad i Rumänien och har en noll loggningspolicy. Det innebär att du kan göra vad du vill på internet i vetskap om att du inte är övervakad. På så vis kan CyberGhost inte heller läcka någon information om dig till tredjepart, då det inte finns någon information att läcka.

  En annan säkerhetslösning som CyberGhost erbjuder är en stark 256-bitars AES kryptering. Denna krypteringsnivå ligger faktiskt i linje med den som används av den amerikanska armén, så du kan vara säker på att krypteringen håller en hög nivå. CyberGhost har även en kill switch, som kan bidra till att göra ditt internetsurfande ännu säkrare.

  Allt som allt är vi nöjda med CyberGhosts säkerhet. Vi anser att du kan känna dig säker på att denna VPN-leverantör håller vad den utlovar rent säkerhetsmässigt.

  Servrar i olika länder

  CyberGhost ligger på en genomsnittlig nivå när det kommer till priset. Om du bara vill binda dig en månad, kostar abonnemanget runt 70 kr. Om du binder dig för en längre period kan du dock få tjänsten väldigt billigt, ända ner mot 25 kr.

  Därutöver har CyberGhost ofta extremt bra erbjudanden, så om du har tur kan du få tjänsten ännu billigare.

  Något som CyberGhost verkligen imponerar med är deras pengarna-tillbaka-garanti, som varar i hela 45 dagar. I den aspekten är CyberGhost ledande i jämförelse med andra VPN-leverantörer, som i regel har en pengarna-tillbaka-garanti på 30 dagar. Att en tjänst erbjuder en pengarna-tillbaka-garanti innebär oftast att leverantören tror på sin egen produkt, vilket talar till CyberGhosts fördel.

  Pris

  CyberGhost ligger på en genomsnittlig nivå när det kommer till priset när det kommer till priset. Om du bara vill binda dig en månad, kostar abonnemanget runt 70 kr. Om du binder dig för en längre period kan du dock få tjänsten väldigt billigt, ända ner mot 25 kr. Därutöver har CyberGhost ofta extremt bra erbjudanden, så om du har tur kan du få tjänsten ännu billigare.

  Något som CyberGhost verkligen imponerar med är deras pengarna-tillbaka-garanti, som varar i hela 45 dagar. I den aspekten är CyberGhost ledande i jämförelse med andra VPN-leverantörer, som i regel har en pengarna-tillbaka-garanti på 30 dagar. Att en tjänst erbjuder en pengarna-tillbaka-garanti innebär oftast att leverantören tror på sin egen produkt, vilket talar till CyberGhosts fördel.

  Användarvänlighet

  Med användarvänlighet menar vi hur enkel VPN-tjänsten är att ladda ner, installera, navigera runt på och så vidare. I allmänhet upplever vi CyberGhosts användarvänlighet som väldigt bra. När du skaffat VPN-tjänsten är den väldigt enkel att ladda ner och installera på din PC.

  Dessutom har CyberGhost en väldigt överskådlig meny, som är lätt att navigera runt i. CyberGhost får även ett plus för att ha valt ut servrar i förhållande till olika streamingtjänster och liknande, vilket skiljer sig från många andra VPN-leverantörer.

  På så vis framstår CyberGhost som fördelaktig för såväl nybörjare som mer erfarna VPN-användare.

  Vår slutsats

  ”CyberGhost är en stark VPN-leverantör som levererar en solid tjänst till ett relativt lågt pris.”

 • slutsats
 • 8.5
 • CyberGhost.com