Säkrast och bäst VPN att använda med OnlyFans

Senast uppdaterad: 10/05/2023

onlyfans vpnportalen

Att använda en VPN med OnlyFans är det bästa sättet att komma åt allt innehåll som finns på plattformen utan att stöta på några restriktioner eller begränsningar av innehåll. På OnlyFans kan alla som vill ladda upp bilder och videoklipp och låta andra prenumerera på innehållet. Det här gör att det finns mängder av konton med olika inriktningar och det är relativt enkelt att hitta konton som inspirerar dig eller passar din smak. 

Tidigare var OnlyFans en plattform där det i huvudsak florerade vuxet innehåll, men i dagsläget har den situationen förändrats och numera finns det innehåll inom alla möjliga områden. Ändå är det många arbetsplatser, publika WiFi-nätverk och andra nätverk som blockerar sidan. På samma sätt finns det också länder där OnlyFans är blockerat, så om du är i ett av de länderna kan du inte gå in på sidan.

Tack och lov går det att gå förbi de här begränsningarna och gå in på OnlyFans oavsett vilket nätverk du använder eller var du befinner dig. Lösningen är att använda en VPN. Den kommer inte bara dölja din riktiga position utan också låta dig surfa mycket mer säkert.

Vad är OnlyFans?

OnlyFans har över 170 miljoner användare och är en plattform där man kan stödja sina favoritkreatörer genom att betala för att få se deras innehåll. Det gör man genom att betala en månatlig kostnad för att få ta del av innehållet. De som använder OnlyFans och laddar upp innehåll kan vara allt från konstnärer till personliga tränare, modeller och gejmare. Det finns även de som använder sidan för att ladda upp innehåll specifikt riktat till vuxna, och samtliga de bilderna och filmerna ligger bakom en betalvägg.

Att bli användare på OnlyFans – registrering

Om du vill bli medlem på OnlyFans och ta del av den stora mängd innehåll som finns behöver du skapa ett användarkonto. Det gör du genom att följa de här stegen:

 1. Gå till OnlyFans hemsida

I dagsläget finns det ingen mobilapp för OnlyFans, så du kan bara använda plattformen via en vanlig webbläsare. Antingen går du in på sajten via din dator, surfplatta  eller mobilen. På hemsidan finns det en tydlig knapp där du kan registrera dig. 

 1. Registrera dig på OnlyFans

När du öppnar registreringssidan får du fylla i en del information om dig själv, bland annat ditt namn och din e-postadress. Du ska också välja ett lösenord. Efter det slutför du registreringen.

 1. Verifiera din e-postadress

Innan du kan logga in och börja använda ditt nya konto på OnlyFans måste du verifiera din e-post. Du kommer få ett mail från plattformen och i det finns en länk du ska klicka på. När du har gjort det är du redo att använda OnlyFans. 

Om du inte vill registrera dig med din e-post är det också möjligt att skapa ett konto på plattformen genom att koppla det samman med ditt Google- eller Twitterkonto. 

Så använder du en VPN med OnlyFans

När du väl har ett konto på OnlyFans är nästa steg att välja en VPN som passar dig, och att se till att den är aktiverad innan du går in på sajten. 

 1. Välj en VPN.
 2. Skapa ett konto hos den VPN-leverantör du har valt och starta ett abonnemang.
 3. Ladda ner och installera VPN-appen på din enhet.
 4. Logga in på tjänsten och koppla upp dig mot en server. Om du väljer en server som är så nära dig själv som möjligt får du den bästa möjliga hastigheten.
 5. Radera alla cookies och eventuell annan appdata som din enhet kan ha sparat och gå därefter in på OnlyFans.

Vilken är bäst VPN för OnlyFans?

Härnäst kommer vi presentera de VPN-leverantörer som vi tycker har de bästa tjänsterna för OnlyFans. Det finns naturligtvis betydligt många fler leverantörer på marknaden än så här, och när vi har valt ut dem vi har gjort har vi bland annat kontrollerat krypteringar, huruvida det finns en Kill Switch, antalet servrar och deras hastighet. Utifrån de kriterierna har vi hittat tre tjänster som passar extra bra för OnlyFans.

ExpressVPN

 • Extremt snabba servrar
 • AES 256-bitars kryptering
 • Stöd för Private protocol, Lightway
 • Nöjd kund-garanti på 30 dagar

Av alla VPN-leverantörer som finns att välja och vraka mellan är ExpressVPN vårt toppval. Leverantören får höga poäng i alla kategorier och kan leverera en imponerande hastighet, säkerhet och sekretess. All data krypteras via servrarna och det gör att någon utomstående aktör inte kan komma åt den. I korthet betyder det att hackare inte kan komma åt din information, och inte heller din internetleverantör eller myndigheter. Vidare har tjänsten också många snabba servrar på alla kontinenter så att hitta en server nära dig som låter dig se innehåll på OnlyFans med en stabil uppkoppling är inga som helst problem.

Besök ExpressVPN

NordVPN

 • Servrar med hög hastighet
 • Bra säkerhetsprotokoll
 • För inga loggar
 • Kan låsa upp streamingplattformar

NordVPN har över 5 000 servrar som finns i flera än 60 länder. Anledningen till att vi har valt ut NordVPN som en av de tre bästa för OnlyFans är just det stora antalet servrar, men också för att de har en avancerad tunnelfunktion som heter NordLynx. Det finns flera abonnemang att välja mellan på NordVPN och om du av någon anledning inte är nöjd med tjänsten är du välkommen att avbryta den inom 30 dagar från köpet och få dina pengar tillbaka.

Besök NordVPNSurfshark
 • Obegränsade samtidiga uppkopplingar
 • Integrerar Stealth Mode
 • Multihop-funktion
 • Över 3 000 servrar

Surfshark är en av de nyare leverantörerna som finns på marknaden, och också en av de billigaste. De har över 3 000 servrar vilket är ett bra antal för att tjänsten ska fungera med OnlyFans, och att du dessutom kan använda tjänsten på hur många enheter som helst samtidigt innebär att det inte är några problem att dela den med andra familjemedlemmar eller vänner.

Besök SurfShark

Varför ska man använda en VPN med OnlyFans?

Anledningarna till att det är att rekommendera att man använder en VPN med OnlyFans är många. Alltid när man är ute på nätet utsätter man sig för en viss risk, men genom en VPN kan man ge sig själv rätt förutsättningar för att surfa så säkert som det bara är möjligt.

 1. Säkerhet

En VPN är ett verktyg som ökar säkerheten online. OnlyFans har tidigare haft ett antal läckor av användarnas data, och med en VPN är du säker på att din data inte kan hamna i fel händer.

 1. Sekretess och anonymitet

Din egen anonymitet är tryggad med en VPN när du använder OnlyFans. Det beror på att en VPN krypterar din data så att du inte kan spåras.

 1. Tillgång till blockerat innehåll

Vissa länder har helt blockerat OnlyFans, däribland Ryssland, Dubai och Kina. Om du är i något av de länderna så kommer du behöva en VPN för att ens kunna gå in på OnlyFans. 

På samma sätt behöver du en VPN om du använder ett nätverk som har blockerat OnlyFans. Det kan vara rätt vanligt framförallt på publika nätverk.

Sammanfattning

OnlyFans är en populär plattform tack vare att den innehåller mängder av omtyckt innehåll inom olika kategorier. Men, eftersom sajten inte är tillåten i alla länder och vissa nätverk har begränsat sidan så är det bäst att använda en VPN för att alltid vara säker på att kunna titta på det innehåll du vill. 

Det är alltså så en VPN kommer in i bilden och utöver att den låser upp begränsat innehåll kommer den också skydda din egen information. Att testa någon av de tre VPN-leverantörerna vi har nämnt i den här guiden är att ge dig själv rätt möjligheter till en trygg, underhållande och trevlig stund på plattformen.

Vanliga frågor

Är OnlyFans säkert?

Som plattform försöker OnlyFans trygga alla sina användares data och uppgifter, men det har ändå förekommit att det inträffat läckor. Att använda OnlyFans på ett publikt nätverk är inte heller att rekommendera eftersom hackare lättare kan få åtkomst till din data då. Använd alltid en VPN när du är på plattformen så är du mer säker.

Går det att använda OnlyFans anonymt?

Ja, det går att använda OnlyFans anonymt. Du är fri att välja ett användarnamn som du själv vill, och måste inte använda ditt riktiga namn. För att vara helt säker på att du är anonym på plattformen ska du utöver det använda en VPN.

Hur använder man OnlyFans med en VPN?

 1. Välj en VPN.
 2. Skapa ett användarkonto och välj en prenumeration.
 3. Ladda ner VPN-klienten till din enhet och installera den.
 4. Logga in och välj en server att koppla upp dig mot.
 5. Radera eventuella cookies i din webbläsare och gå därefter in på OnlyFans.
Om reklam på webbplatsen

Innehållsförteckningexpand_more

  Bästa VPN-tjänster

  Bästa VPN-tjänsten

  Prova ExpressVPN

  Vår testtvåa

  Prova NordVPN
  Om reklam på webbplatseninfo