VPNportalen

Annonsering:

För att denna hemsida ska förbli gratis att använda får vi provision för att länka till de olika erbjudandena.

Vi har inte möjlighet att gå igenom alla VPN-tjänster. Vi hoppas att du får nytta av hemsidan och att du delar den med vänner och familj som är intresserade av VPN.

Vad vi betonar i vår bedömning:

 • Pris
 • Hastighet och kvalitet
 • Användarvänlighet
 • Antal servrar och länder som är representerade
 • Om det finns en pengarna-tillbaka-garanti ifall du inte är nöjd
 • Kundtjänst och dess öppettider
 • Denna hemsida får provision för att länka till olika leverantörer. Därför är hemsidan gratis för våra användare.

  Om oss

  VPNportalen är en webbportal som jämför och bedömer olika VPN-tjänster.

  Av olika anledningar har VPN blivit väldigt populärt att använda, vilket har lett till en uppsjö av olika tjänster och leverantörer. Detta kan göra det svårt för konsumenter att välja vilket program som är bäst för just dem. Vi vill göra denna process enklare för dig

  Vårt mål är att identifiera VPN-jänster med snabbats hastighet, bäst säkerhet och kundsupport. Användarvänlighet är även det något vi lägger vikt vid. Alla tjänster som vi rekommenderar är väldigt enkla att använda. Det enda du behöver göra är oftast att ladda ner programmet och välja vilket land du vill kopplas upp mot.

  Pris är en annan faktor, men de flesta tjänster har en relativt likvärdig prisnivå. Tack vare detta är kostnaden inte någon stor faktor våra bedömningar.

  Det har etter hvert blitt stor konkurranse innenfor VPN-bransjen, hvilket er en fordel for forbrukerne. VPN-leverandørene blir tvunget til å presse prisen ned og tilby solide produkter.

  Priset för en månad är cirka $10 för de flesta tjänsterna, men det är möjligt att få stora rabatter på upp till 75% om du prenumererar i 6 månader eller mer.

  Det har gradvis blivit till en tävling inom VPN-industrin vilket är en stor fördel för kunderna. VON-leverantörer tingas dra ner priserna och samtidigt erbjuda robusta produkter. Det finns en mängd VPN-tjänster utöver de vi rekommenderar på denna hemsida, och vissa kan även de vara bra val. Vi har dock valt att fokusera på 5 välkända märken.

  Programmen vi rekommenderar på denna hemsida är alla betaltjänster. Det finns även gratisprogram som du kan använda. Priserna för betaltjänsterna har dock blivit så pass låga att vi anser att det är smartast att välja ett betalprogram framför en av gratisversionerna.

  Precis som alla andra företag måste vi täcka kostnaderna förknippade med denna hemsida, samt göra en vinst. Vi får därför betalt när vi skickar en person från vår hemsida till en VPN-leverantör om personen köper tjänsten.

  Vi hoppas att du har nytta av vår hemsida och önskar dig all lycka till i din jakt på en bra VPN-tjänst.