VPNportalen

Annonsering:

För att denna hemsida ska förbli gratis att använda får vi provision för att länka till de olika erbjudandena.

Vi har inte möjlighet att gå igenom alla VPN-tjänster. Vi hoppas att du får nytta av hemsidan och att du delar den med vänner och familj som är intresserade av VPN.

Vad vi betonar i vår bedömning:

 • Pris
 • Hastighet och kvalitet
 • Användarvänlighet
 • Antal servrar och länder som är representerade
 • Om det finns en pengarna-tillbaka-garanti ifall du inte är nöjd
 • Kundtjänst och dess öppettider
 • Denna hemsida får provision för att länka till olika leverantörer. Därför är hemsidan gratis för våra användare.

  Hur vi tjänar pengar

  Vpnportalen är en hemsida som skriver om webbsäkerhet och integritet på nätet. Vi granskar och testar olika VPN-tjänster och jämför de olika VPN-tjänster med varandra. Ett av våra huvudmål är att vara så ärliga och pålitliga som möjligt.

  För att driva hemsidan får vi provision från vissa VPN-företag. Detta innebär att om du klickar via vår hemsida till en VPN-tjänst och sedan köper denna VPN-tjänst, då kommer vi att få provision på ditt köp. Referensavgifternas storlek varierar från tjänst till tjänst.

  Detta är det enda sättet vi kan överleva på rent ekonomiskt och är vårt sätt att tjäna pengar på hemsidan. Provisionen kan påverka ordningen i vår rankingtabell, men först och främst kommer tabellens ordning alltid att vara beroende av främst säkerhet, integritet, serverhastighet och liknande faktorer.

  Du kan alltså inte köpa bra recensioner på vår hemsida om du har en dålig VPN-tjänst. Inte heller kan ett VPN-företag någonsin betala oss för att ändra en dålig recension eller ta bort artiklar som avslöjar läckor eller andra kritiska problem.

  Om du har frågor om detta är det bara trevligt om du kontaktar oss för mer information.