VPNportalen

Trust.Zone Recension

8.0/10

Trust.Zone är en VPN-tjänst med hög säkerhet och som erbjuder både en gratis och betald version.

Det här gillade vi med Trust.Zone:

 • Servrar i 40 olika länder
 • Fungerar med Netflix i våra tester
 • Ingen loggföring
 • Lägsta pris:

  $8.88 / mnd

  Fungerar på:

  SVT Play TV4 Play AppleTV Disney+ Netflix
  Här ser du regionerna som Trust.Zone erbjuder servrar i.

  Trust.Zone är en aktör inom VPN-branschen och etablerades i Seychellerna 2014. Det är Trusted Solutions LLC som står bakom produkten. Tjänsten levererar VPN-protokollen OpenVPN och L2TP till användare världen över, oavsett om syftet är säkerhet, anonymitet, geoblockering eller andra användningsområden!

  Trust.Zone är kortfattat en väldigt flexibel och pålitlig tjänst, något som framkommer av deras popularitet. Vi ska i den här recensionen se närmare på ett par aspekter gällande Trust.Zone som VPN-tjänst och huruvida detta är en tjänst som du bör överväga att använda.

  Trust.Zone
  • $8.88 i mån
  • 10% rabatt
  • 10 dagar pengarna tilbaka garanti

  Säkerhet och integritet

  Säkerhet och integritet är utan tvekan en av anledningarna till att VPN har växt så snabbt. Det är viktigt att företaget befinner sig utanför EU och USA:s juridiska områden. Trust.Zone är belägen i Seychellerna och har därmed inga stränga lagar för lagring av data, så att du kan surfa helt anonymt genom Trust.Zone utan att spåras.

  Som nämnt i inledningen har Trust.Zone både OpenVPN och L2TP. Dessa är de enda protokollen som tjänsten erbjuder, men eftersom folk verkligen har fått upp ögonen för OpenVPN så är det i grunden det viktigaste protokollet. Vidare erbjuder Trust.Zone även en Kill Switch, som säkrar att internetanslutningen stängs ner om VPN-servern skulle sluta fungera. Därmed är du alltid säker på nätet.

  Säkerheten stärks ytterligare av en 256-bitars kryptering, en kryptering som är på nivå med den amerikanska militären. Att vara trygg och säker på nätet har aldrig varit viktigare än nu, och Trust.Zone gör att du kan känna dig trygg oavsett vilka hemsidor du besöker.

  Utbud av servrar

  Här ser du delar av användarmenyn i Trust.Zones mobilapp.

  Trust.Zone faller in i kategorin av VPN-tjänster som hellre fokuserar på kvalitet än kvantitet. I dag erbjuder de 183 servrar fördelade på 40 länder. Sverige, USA, Tyskland, Storbritannien och Australien är bara några av de länder som kan vara väldigt intressanta med tanke på innehåll på streamingtjänster.

  Det finns dock även anslutningar till mindre länder, både i Europa och Asien. I Afrika och Sydamerika har Trust.Zone begränsat sig till bra servrar i Sydafrika och Brasilien, men med den tillväxt som tjänsten har upplevt på senare år innebär att vi inte skulle bli överraskade om de la till flera länder i olika världsdelar.

  Hastighet

  Hastigheten är otvivelaktigt en höjdpunkt med Trust.Zones kvalitativa servrar. Det finns många VPN-tjänster med flera tusen servrar runt om i världen. Skillnaden mellan denna grupp tjänster och Trust.Zone är att den sistnämnda troligtvis alltid slår konkurrenterna gälande hastighet.

  Alla VPN-tjänster innebär en viss reducering av hastighet, men en aktör som Trust.Zone gör en märkvärdig insats för att minska den här förlusten till det yttersta. Det resulterar i att du, när du använder Trust.Zone, troligtvis inte kommer att märka någon hastighetsförlust alls. Därmed kan du surfa helt utan att det laggar eller att du blir irriterad.

  Kanske extra viktigt att nämna är att Trust.Zone låter dig streama i HD-kvalitet, spela videospel och utföra andra tunga uppgifter över nätet utan problem. För många är det trots allt tillgången till innehåll som gäller, och med Trust.Zone behöver du inte kompromissa med kvalitén på det innehåll du vill åt eftersom hastigheten är väldigt hög!

  Användarvänlighet

  Trust.Zone finns på alla de viktigaste plattformarna. Detta inkluderar Windows, Mac, Linux, Android och iOS. Gemensamt för alla versioner, oavsett enhet eller operativsystem, är att tjänsten fungerar närmast felfritt. Det är enkelt att navigera runt och inte minst att omedelbart ansluta sig till en server.

  När du använder den här VPN-tjänsten måste du kortfattat genomgå en registreringsprocess och välja den prenumeration du önskar. Därefter laddar du ner programmet och letar upp det land du vill ansluta dig till. Med bara ett klick på servern är du nu ansluten till ditt VPN.

  Det är dessutom enkelt att ansluta sig, aktivera Kill Switch-funktionen och ändra elementära inställningar. De lite mer avancerade inställningarna är undangömda från nybörjare, men samtidigt är de enkla att hitta för erfarna användare av VPN-tjänster.

  Ta bort geoblockeringar

  Det råder inga tvivel om att det att ta bort geoblockeringar, då särskilt hos Netflix, är viktigt för många användare. Exempelvis för oss svenskar är det guld värt att få tillgång till amerikanska Netflix. Genom Trust.Zone är du garanterad servrar och IP-adresser som tar sig igenom den blockad som Netflix och andra har satt upp.

  Du kan även ta bort geoblockeringar i andra länder över hela världen. I praktiken innebär det att internet blir betydligt mer öppet för dig. Även på jobbet eller i skolan kan du använda Trust.Zone för att ta bort blockeringar av sidor så som Facebook och Youtube.

  Pris

  DU kan testa Trust.Zone helt gratis och pliktlöst i 3 dagar. Vidare har tjänsten en 10-dagars pengarna-tillbaka-garanti som du kan använda dig av efter att du har aktiverat ett abonnemang. 10 dagar är något kortare än vad andra VPN-tjänster erbjuder, men trots det mer än nog för att testa kvalitén på tjänsten och se den med egna ögon.

  Om du väljer ett betalabonnemang är det utan tvekan bästa att välja en längre period. Båda 1- och 2-årsprenumerationerna ger dig mycket låga priser. Månadsprenumerationen är, precis som hos andra tjänster, en hel del dyrare, men eventuellt ett alternativ om du bara vill använda tjänsten under en kortare period.

  Summering

  Trust.Zone är en av många aktörer inom den växande VPN-branschen. Deras fördel är att de befinner sig i Seychellerna. Tack vare landets lagar krävs ingen loggföring av data som lagras, och du kan således vara 100% anonym med Trust.Zone. Du är dessutom trygg och säker med en hög krypteringsgrad och inte minst funktioner som Kill Switch.

  Programmet är enkelt att använda sig av och du kan snabbt koppla upp dig mot en av de 183 servrarna som är fördelade över 40 olika länder. Dessa är kvalitetsservrar som bland annat låter dig titta på amerikanska Netflix. Med en gratis provperiod, pengarna-tillbaka-garanti och inte minst rimliga priser så är Trust.Zone en VPN-tjänst som vi kan rekommendera att du testar.

  Trust.Zone
  • $8.88 i mån
  • 10% rabatt
  • 10 dagar pengarna tilbaka garanti