Så tittar du på Hulu i Sverige

Senast uppdaterad: 10/01/2022

Du kan enkelt se hela Hulus utbud med en VPN-tjänst

Hulu är en amerikansk streamingtjänst som grundades år 2007. Tjänsten har i dag över 28 miljoner användare. Till skillnad från streamingtjänster som Netflix, HBO och andra populära alternativ så är Hulu inte tillgänglig i Sverige. I själva verket är Hulu bara tillgänglig i USA och Japan, och befinner man sig i något annat land får man inte se ens ett avsnitt.

Detta understryker hur Hulu sticker ut, men likväl går det fortsatt att komma åt deras innehåll. Precis som man kan använda sig av ett VPN för att få tillgång till andra streamingtjänster, så fungerar detta också med Hulu. Det är också värt att notera att man här också får tillgång till en rad olika filmer, liksom ett stort sportutbud – något som få andra streamingtjänster erbjuder.

Kort sagt kan du komma åt Hulu genom att ladda ner en VPN-tjänst, koppla upp dig mot en amerikansk server för att få en amerikansk IP-adress, och därefter gå till hulu.com och streama fritt. Här är de bästa VPN-tjänsterna för Hulu:

Vilka är fördelarna med Hulu?

Den största fördelen med Hulu är onekligen att de erbjuder ett brett utbud av innehåll. Detta innehåll är inte begränsat endast till TV-serier och filmer eller bara till sport, till skillnad från många andra streamingtjänster. I stället så är Hulu en plats där man kan få tillgång till all världens olika innehåll.

En annan stor fördel med Hulu är att du inte bara kan titta på över 60 populära TV-kanaler utan också spela in program och se repriser. Hos många streamingtjänster där man får tillgång till TV-kanaler är det ofta så att upplevelsen blir som att titta på vanlig TV. Man kan alltså se ett program endast när det sänds. Med Hulu får man mer flexibilitet.

Denna flexibilitet är också mycket tydlig när det gäller tillgänglighet. Hulu är nämligen tillgänglig för nästan alla enheter man kan tänka sig. Utöver möjligheten att streama via datorn, så är surfplattor, mobiler och spelkonsoler kompatibla med apparna från Hulu, så att du kan se när du vill och var du vill.

Dessutom kan du titta på Hulu på två olika enheter samtidigt, så att mor och far kan titta på sina favoritprogram i vardagsrummet, medan barn kan kolla på barnprogram på till exempel surfplattor. Hulu är ett bra alternativ för oss svenskar, men hur får man egentligen tillgång till Hulu i Sverige? Problemet är att Hulu kan spåra din IP-adress tillbaka till Sverige.

Hulu kräver amerikansk IP-adress

Eftersom man bara kan se Hulu med en amerikansk IP-adress kommer tjänsten omedelbart att upptäcka att innehållet ska blockeras för dig. Om du befinner dig i Sverige kommer streamingtjänsten att upptäcka din svenska IP-adress och en så kallad geoblockering sätts igång. Men hur vet egentligen Hulu vilken IP-adress du har?

Svaret är helt enkelt att din dator kommunicerar din IP-adress, som är unik för din dator, varje gång du besöker en webbplats. Webbplatsen vet inte att det är just du som person som besöker den, men de vet i alla fall vilket land du besöker dem ifrån. Det är nämligen din internetleverantör som tilldelar dig din IP-adress så denna är kopplad till det land du besöker en webbplats ifrån.

Därför är det naturligtvis ganska svårt att försöka få tillgång till amerikanska Hulu, eftersom man trots allt inte kan ändra sin ursprungliga IP-adress. Likväl kan man med hjälp av ett VPN, ett virtuellt privat nätverk, dölja sin ursprungliga IP-adress och få det att se ut som om man har en annan IP-adress. Bland de IP-adresser man naturligtvis kan använda sig av hittar vi de amerikanska IP-adresserna.

Byt till en amerikansk IP-adress via VPN

De flesta VPN-tjänster erbjuder i dag amerikanska IP-adresser. Det betyder inte att alla kommer att kunna komma runt Hulus så kallade VPN-blockering. Många kommer förmodligen att fastna i kontrollen, framför allt gratistjänsterna, men utgångspunkten är hur som helst att man måste byta till en amerikansk IP-adress för att komma runt geoblockeringen.

Netflix har många svenska servrar, så du kan också titta på svenska Netflix utomlands

Vanligtvis kan man bara ladda ner VPN-tjänsten och betala en liten månadsavgift för tjänsten. Inne i apparna väljer du vanligtvis det land du vill koppla upp dig mot via en lista eller karta. När det gäller USA är det ganska enkelt att välja en amerikansk IP-adress. Här kommer det att bara ta några sekunder hos de flesta VPN-tjänster att byta till en amerikansk IP-adress.

I praktiken kommer all din trafik nu att dirigeras via en amerikansk server, så att det kommer att se ut för andra på nätet som att du surfar från USA. När du därför på nytt besöker Hulu, så kommer du få tillgång till allt innehåll som tidigare var blockerat baserat på din geografiska plats. Om du använder rätt VPN-tjänst så kommer Hulu helt enkelt inte ha någon chans att anta något annat än att du besöker hemsidan från USA.

Bästa VPN-tjänster för Hulu

Det finns ett stort utbud av VPN-tjänster, men som tidigare nämnts kommer inte alla att fungera med Hulu. För att komma runt blockeringen som Hulu har satt upp baserat på din geografiska plats så räcker det därför inte att ha ett VPN som erbjuder amerikanska IP-adresser. Man måste faktiskt använda sig av ett VPN som också kommer runt deras VPN-blockering.

ExpressVPN

 • Streama Hulu utan avbrott
 • Uppnå extrema hastigheter
 • Över 3 000 servrar

ExpressVPN anses av många vara den överlag bästa VPN-tjänsten, och detta gäller också när det handlar om att se Hulu i Sverige. Tjänsten har nästan inga brister, och den erbjuder ett brett utbud av funktioner som man kan förvänta sig av en sådan tjänst. Naturligtvis är den största fördelen att man snabbt och enkelt kan komma åt Hulu.

VPN-tjänsten erbjuder nämligen ett av de allra bästa utbuden när det gäller antalet servrar i USA. Deras utbud av servrar omfattar över 3 000 servrar över hela världen, och dessa är spridda över 90 olika länder. Naturligtvis ligger den största delen av dessa servrar i USA, något som ger dig goda förutsättningar för att se Hulu i Sverige.

Fördelen med att ha så många servrar i USA är att du alltid kan vara säker på att det finns tillgängliga amerikanska IP-adresser. Detta gör att du kan byta till en ny om din tidigare IP-adress inte skulle fungera eller vara instabil. ExpressVPN ser alltid till att du kan koppla upp dig mot de mest stabila servrarna.

Dessutom erbjuder ExpressVPN några av de snabbaste servrarna på marknaden. Det är ett välkänt fenomen att VPN-tjänster drar ner hastigheten på anslutningar, eftersom all trafik trots allt dirigeras via en extra server, men med ExpressVPN blir hastighetstappet minimalt. Detta säkerställer att du kan titta på TV-serier, filmer och sport på Hulu i hög kvalitet utan lagg.

För att byta till den amerikanska IP-adress du behöver för att se Hulu med ExpressVPN, behöver du bara klicka på en av de alternativa IP-adresserna. Det tar bara några sekunder att byta till IP-adressen, och nästa gång du besöker Hulus hemsida kommer den inte kunna upptäcka att du befinner dig utanför USA – och på så sätt kan du få tillgång till deras tjänster.

NordVPN

 • Streama Hulu helt anonymt
 • Snabb uppkopplingshastighet
 • Servrar i över 60 olika länder

NordVPN är onekligen en av de mest kända VPN-tjänsterna på marknaden i dag. Tjänsten med det lättigenkännliga namnet för oss nordbor erbjuder ett brett utbud av funktioner, men kanske allra bäst är de på att komma runt geoblockering av innehåll. Därför är NordVPN en perfekt tjänst att använda för att se Hulu i Sverige.

VPN-tjänsten erbjuder över 5 500 servrar i över 60 olika länder. Bland dessa länder finns naturligtvis också USA, där NordVPN erbjuder en uppsjö av servrar att välja mellan, till och med från olika städer runt om i landet. Detta garanterar ett stort urval av IP-adresser som du kan leda din trafik genom när du ska se Hulu i Sverige.

Det ger dig också trygghet och en visshet om att det alltid finns en stabil IP-adress att byta till. Få saker är lika irriterande som att uppleva hack och att IP-adresserna blockeras av streamingtjänster. NordVPN är känd för att komma runt blockeringar baserade på geografisk plats, och de har också möjligheten att erbjuda dig snabba servrar.

Medan de allra flesta VPN-tjänster drar ner hastigheten på din anslutning lite, är NordVPN en av de få VPN-tjänster som lyckas hålla hastigheten uppe. När du ska titta på Hulu i Sverige bör det vara en prioritering att använda sig av ett VPN som håller hastigheten uppe, så att du kan streama i HD-kvalitet utan några som helst störningar.

Så snart du har laddat ner NordVPN kan du enkelt byta till en amerikansk IP-adress för att se Hulu i Sverige. Detta gör du genom att klicka på USA på kartan som NordVPN använder som sitt användargränssnitt. Det tar bara några sekunder att koppla upp sig mot en valfri server, och när du på nytt besöker Hulus hemsida, kommer det att verka som att du besöker sidan från USA, och allt innehåll kommer att vara tillgängligt.

SurfShark

SurfShark
 • Få tillgång till Hulu var du änn befinner dig i världen
 • Billigt
 • Förbli anonym

SurfShark är en av de nyare tjänsterna på marknaden, men de har redan hunnit etablera sig som en seriös aktör. En av fördelarna man får med SurfShark är till exempel att de gång på gång lyckas komma runt streamingtjänsternas geoblockering för innehåll. Detta gäller för övrigt även Hulu, så du kan titta på Hulu i Sverige genom att använda dig av SurfShark.

Med över 500 servrar i över 50 olika länder har VPN-tjänsten ett något mindre utbud än konkurrenterna som nämnts här ovan. Det bör dock noteras att dessa är kvalitetsservrar och många av dem ligger i USA. Det betyder att när du vill se Hulu i Sverige, så kommer du alltid ha en bra server att koppla upp dig mot.

Ett stort utbud av stabila servrar säkerställer att du undviker lagg, eller att Hulu upptäcker att du använder dig av ett VPN. Få människor vill kompromissa när de använder sig av VPN-tjänster, och det är särskilt frustrerande om man måste prova flera IP-adresser för att få en IP-adress som kommer runt Hulus blockering.

Med SurfSharks kvalitetsservrar kan du också vara säker på att hastigheten förblir hög. En minskning är oundviklig i och med att all trafik dirigeras via en extra server. Ändå levererar SurfShark en bra hastighet, vilket gör att du bland annat kan titta på dina favoritserier, filmer och sportevent i HD-kvalitet, utan några som helst avbrott.

SurfShark står sig bra mot övriga VPN-tjänster när det gäller användarvänlighet, och anslutningen är enkel att upprätta. Det behövs ingen konfigurering, och man behöver bara klicka på det land man vill koppla upp sig mot. Om du vill se Hulu i Sverige är allt du behöver göra att byta till en amerikansk IP-adress. På så sätt kommer Hulu inte att kunna upptäcka att du surfar utanför USA, och på så sätt får du full tillgång till Hulu.

Undvik gratistjänster

Om du vill se Hulu i Sverige via ett VPN, kan det vara frestande att använda dig av gratis VPN-tjänster. Många av dessa hävdar att de kan komma runt geoblockering, men likväl är det sällan sanningen. I stället så händer det ofta att dessa säljer vidare dina personuppgifter och information om din webbaktivitet till tredje part.

Det är sällan att gratis VPN-tjänster fungerar för att se Hulu i Sverige, och även om de gjorde det så har dessa tjänster en låg gräns för hur mycket data mån får lov att förbruka och hastigheten är dålig. Detta gör det omöjligt att titta på mycket innehåll, och gratistjänster bör därför endast användas för att prova på VPN.

Se Hulu i Sverige med VPN

Om du vill se Hulu i Sverige behöver du en VPN-tjänst. Med hjälp av en sådan tjänst kan du byta till en amerikansk IP-adress så att Hulu tror att du besöker deras tjänst från USA. På så sätt får du tillgång till allt innehåll, oavsett om det är TV-program, filmer eller sport.

Det rekommenderas att man väljer en VPN-tjänst som erbjuder obegränsad datamängd, hög hastighet och stabila anslutningar. Du kan se Hulu från Sverige via en VPN-tjänst i dag!

Om reklam på webbplatsen

Innehållsförteckningexpand_more

  Bästa VPN-tjänster

  Express Icon

  Bästa VPN-tjänsten

  Prova ExpressVPN
  NordVPN Icon

  Vår testtvåa

  Prova NordVPN
  Om reklam på webbplatseninfo