Så tittar du på Hulu i Sverige 2024

Senast uppdaterad: 05/01/2024

Du kan enkelt se hela Hulus utbud med en VPN-tjänst

Hulu är en amerikansk streamingtjänst som grundades 2007. Tjänsten har i dagsläget fler än 28 miljoner användare. Till skillnad från streamingtjänster som Netflix, HBO och andra populära alternativ, så är Hulu inte tillgänglig i Sverige. I själva verket är Hulu bara tillgänglig i USA, så befinner du dig utanför USA är det inte möjligt att titta på innehållet.

Lyckligtvis finns det ett ett enkelt sätt att ta sig förbi den här regionblockeringen. På samma sätt som du kan använda en VPN för att få tillgång till andra strömningstjänster, kan du använda en VPN för att se innehållet på Hulu. VPN-tjänsten ger den enhet som du strömmar ifrån, en tillfällig amerikansk IP-adress. Den gör att Hulu, helt lagligt, luras att tro att du befinner dig i USA. Dessutom är det värt att observera att du får tillgång till mängder av filmer i varierande genrer, så väl som ett brett sportutbud. Det sistnämnda är något som få andra strömningstjänster har i sitt utbud.

Kort sagt kan du komma åt Hulu genom att ladda ner en VPN-tjänst, koppla upp dig mot en amerikansk server för att få en amerikansk IP-adress, och därefter gå till hulu.com och strömma fritt. Här är de bästa VPN-tjänsterna för Hulu:

Vilka fördelar har Hulu?

Den största fördelen med Hulu är onekligen att de har ett brett innehållsutbud. Till skillnad från många andra streamingtjänster är Innehållet inte begränsat till enbart TV-serier och filmer eller bara sport. Hulu är en strömningstjänst där du får tillgång till all världens innehåll.

En annan stor fördel med Hulu är att du inte bara kan titta på över 60 populära TV-kanaler, utan också spela in program och se repriser. Hos många strömningstjänster, där du får tillgång till TV-kanaler, blir upplevelsen ofta densamma som att titta på vanlig TV. Man kan alltså bara se ett program när det sänds, med med Hulu får du mer flexibilitet.

Den här flexibiliteten är också mycket tydlig när det kommer till tillgänglighet. Hulu är nämligen tillgänglig för nästan alla enheter du kan tänka dig. Utöver möjligheten att strömma via datorn, så är surfplattor, mobiler och spelkonsoler kompatibla med apparna från Hulu, så att du kan titta på filmer, program eller serier när du vill och var du vill.

Dessutom kan du titta på Hulu på två enheter samtidigt, så att de vuxna kan titta på sina favoritprogram i vardagsrummet, medan barnen kan titta på barnprogram på exempelvis surfplattor. Hulu är ett bra alternativ för oss svenskar, men hur får du egentligen tillgång till Hulu i Sverige? Problemet är att Hulu kan spåra din IP-adress tillbaka till Sverige.

Hulu kräver en amerikansk IP-adress

Eftersom det bara går att se Hulu med en amerikansk IP-adress, kommer strömningstjänsten omedelbart att upptäcka att du inte är i USA och blocka innehållet för dig. Om du befinner dig i Sverige kommer streamingtjänsten att upptäcka din svenska IP-adress och en så kallad regionblockering går igång. Men hur vet egentligen Hulu vilken IP-adress du har?

Svaret är helt enkelt att din dator kommunicerar din IP-adress (som är unik för din dator) varje gång du besöker en webbplats. Webbplatsen vet inte att det är just du som person som besöker den, men de vet i från vilket land du besöker dem från. Det är nämligen din internetleverantör som tilldelar dig din IP-adress vilket gör att den är kopplad till det land du besöker webbplatsen från.

Därför är det naturligtvis ganska svårt att försöka få tillgång till amerikanska Hulu, eftersom du trots allt inte kan ändra din ursprungliga IP-adress. Likväl kan du med hjälp av en VPN, det vill säga ett virtuellt privat nätverk, dölja din ursprungliga IP-adress och få det att se ut som om att du har en annan IP-adress. Bland de IP-adresser som VPN-tjänsten erbjuder, och som du kan använda dig av, hittar vi självklart även amerikanska IP-adresser.

Byt till en amerikansk IP-adress via VPN

De flesta VPN-tjänster erbjuder i dagsläget amerikanska IP-adresser. Det betyder dock inte att alla kommer att kunna komma runt Hulus VPN-blockering. Många, framförallt gratistjänsterna, kommer bli stoppade av kontrollen, men utgångspunkten är oavsett att du måste byta till en amerikansk IP-adress för att komma runt regionblockeringen.

Netflix har många svenska servrar, så du kan också titta på svenska Netflix utomlands

Vanligtvis kan du bara ladda ner VPN-tjänsten och betala en mindre månadsavgift för tjänsten. Inne i apparna väljer du det land som du vill koppla upp dig mot i en lista eller på en kartbild. Det är ganska enkelt att hitta och välja en amerikansk IP-adress. Processen att byta till en amerikansk IP-adress tar bara några sekunder hos de flesta VPN-tjänsterna.

I praktiken innebär det att all din trafik dirigeras om via en amerikansk server. För andra användare på nätet ser det då ut som att du surfar från USA. När du på nytt besöker Hulu får du tillgång till allt innehåll som tidigare var blockerat baserat på din geografiska plats. Om du använder rätt VPN-tjänst kommer Hulu helt enkelt inte ha en chans att anta något annat än att du besöker hemsidan från USA.

Bäst VPN-tjänster för Hulu

Det finns ett stort utbud av VPN-tjänster men som vi har nämnt tidigare, så kommer inte alla att fungera med Hulu. För att komma runt blockeringen som Hulu har satt upp, baserat på din geografiska plats, räcker det därför inte att ha en VPN som erbjuder amerikanska IP-adresser. Du måste även se till att använda dig av en VPN-tjänst som klara att ta sig runt Hulus VPN-blockering.

ExpressVPN

 • Strömma Hulu utan avbrott
 • Uppnå extremt bra hastigheter
 • Fler än 3.000 servrar

ExpressVPN anses av många vara den överlägset bästa VPN-tjänsten, och det gäller även när det handlar om att se Hulu i Sverige. Tjänsten har i princip inga brister, och den erbjuder ett brett utbud av de funktioner som du kan förvänta dig av en sådan tjänst. Naturligtvis är den största fördelen att du snabbt och enkelt kan komma åt Hulu.

VPN-tjänsten erbjuder ett av de allra bästa utbuden i form av antalet servrar i USA. ExpressVPN:s utbud av servrar omfattar över 3 000 servrar stationerade i mer ån 90 länder över hela världen. Naturligtvis finns den största andelen av dessa servrar i USA, något som ger dig goda förutsättningar för att se Hulu i Sverige.

Fördelen med att använda en VPN-tjänst som har så många servrar i USA, är att du alltid kan vara säker på att det finns tillgängliga amerikanska IP-adresser. Det gör att du kan byta till en ny om din tidigare IP-adress är instabil eller slutar fungera. ExpressVPN ser alltid till att du kan koppla upp dig mot de stabilaste servrarna.

Dessutom erbjuder ExpressVPN några av de snabbaste servrarna på marknaden. Det är ett välkänt fenomen att VPN-tjänster drar ner hastigheten på internetuppkopplingen, eftersom all trafik dirigeras om via en extra server, men med ExpressVPN blir hastighetstappet knappt märkbart. Ett minimalt hastighetstapp säkerställer att du kan titta på TV-serier, filmer och sport på Hulu i hög kvalitet utan att det laggar.

För att byta till den amerikanska IP-adress som du behöver för att se Hulu med ExpressVPN, så klickar du bara klicka på en av de alternativa IP-adresserna. Det tar inte mer än några sekunder att byta till IP-adressen och nästa gång du besöker Hulus hemsida, så kommer den inte att kunna upptäcka att du befinner dig utanför USA. Därmed får du också full tillgång till deras tjänster.

NordVPN

 • Strömma Hulu helt anonymt
 • Snabb uppkopplingshastighet
 • Servrar i mer än 60 länder

NordVPN är onekligen en av de renommerade VPN-tjänsterna på marknaden i dagsläget. Tjänsten, med det lättigenkännliga namnet för oss nordbor, erbjuder ett brett utbud av funktioner. Allra bäst är de kanske på att gå runt regionblockering av innehåll. Därför är NordVPN en perfekt tjänst att använda för att se Hulu i Sverige.

VPN-tjänsten erbjuder fler än 5 500 servrar i mer än 60 länder. Bland dessa länder finns naturligtvis USA där NordVPN erbjuder en uppsjö av servrar att välja mellan, till och med från diverse städer runt om i landet. Det garanterar ett stort urval av IP-adresser som du kan leda din trafik genom när du vill se Hulu i Sverige.

Det ger dig också en trygghet och visshet om att det alltid finns en stabil IP-adress att byta till. Få saker är lika irriterande som att uppleva korta avbrott eller att bilden fryser, och att IP-adresserna blockeras av strömningstjänster. NordVPN är kända för att komma runt blockeringar baserade på geografisk plats, och aktören har också möjlighet att erbjuda dig snabba servrar.

Medan de allra flesta VPN-tjänster drar ner hastigheten, mer eller mindre, på din anslutning, är NordVPN en av de få VPN-tjänster som lyckas hålla hastigheten uppe. När du ska titta på Hulu i Sverige bör du prioritera att använda en VPN med minimalt hastighetstapp, så att du kan strömma i HD-kvalitet utan några som helst störningar.

Så snart du har laddat ned NordVPN kan du enkelt byta till en amerikansk IP-adress för att se Hulu i Sverige. Du gör det genom att klicka på USA på kartan som NordVPN använder som sitt användargränssnitt. Det tar bara några sekunder att koppla upp sig mot en valfri server, och när du på nytt besöker Hulus hemsida, kommer Hulus blockeringsprogram tolka det som att du sidan från USA. I och med det kommer också allt innehåll att vara tillgängligt.

SurfShark

SurfShark
 • Få tillgång till Hulu oavsett var i världen du befinner dig
 • Billigt
 • Förbli anonym

SurfShark är en av de nyare aktörerna på marknaden, men de har redan hunnit etablera sig som en seriös verksamhet. En av fördelarna du får med SurfShark är bland annat att de gång på gång lyckas komma runt strömningstjänsternas regionblockeringar för att skydda innehållet. Det gäller för övrigt även Hulu, så du kan titta på Hulu i Sverige genom att använda dig av SurfShark.

Med drygt 3200 servrar i 95 länder har VPN-leverantören ett likvärdigt utbud som det konkurrenterna som vi har nämnt tidigare har. Surfshark har kvalitetsservrar och många av dem är placerade i USA. Det betyder att när du vill se Hulu i Sverige, så kommer du alltid ha en bra server i USA att koppla upp dig mot.

Ett stort utbud av stabila servrar säkerställer att du undviker lagg, eller att Hulu upptäcker att du använder dig av en VPN. Få människor vill kompromissa med något när de använder sig av VPN-tjänster, och det är särskilt frustrerande om man måste prova flera servrar för att få en IP-adress som kommer runt Hulus blockering.

Med SurfSharks kvalitetsservrar kan du också vara säker på att hastigheten förblir hög. En minskning är oundviklig i och med att all trafik dirigeras via en extra server. Ändå levererar SurfShark en bra hastighet, vilket gör att du bland annat kan titta på dina favoritserier, filmer och sportevent i HD-kvalitet utan några som helst avbrott.

SurfShark står sig bra mot övriga VPN-tjänster när det kommer till användarvänlighet och anslutningen är enkel att upprätta. Det behövs ingen konfigurering, och du behöver bara klicka på det land du vill koppla upp dig mot. Om du vill se Hulu i Sverige är allt du behöver göra att byta till en amerikansk IP-adress. På så sätt kommer Hulu inte att kunna upptäcka att du surfar utanför USA, vilket gör att du får du full tillgång till Hulu.

Undvik gratistjänster

Om du vill se Hulu i Sverige via en VPN, kan det vara frestande att använda gratis VPN-tjänster. Många av dessa hävdar att de kan komma runt regionblockeringar, men det är sällan sanningen. I stället är det mer regel än undantag att aktörerna bakom gratis VPN-tjänster säljer dina personliga uppgifter och information om din webbaktivitet vidare till en eller flera tredje parter.

Gratis VPN-tjänster fungerar sällan om du vill se Hulu i Sverige, och även om de gjorde det så har tjänsterna en låg gräns för hur mycket data du har till ditt förfogande innan du måste betala. Dessutom är hastigheten så gott som alltid för låg. Det här gör det omöjligt att titta på filmer, serier och sportprogram under någon längre tid och därför bör du bara använda gratistjänster för att prova och utvärdera VPN-tjänster.

Se Hulu i Sverige med VPN

Om du vill se Hulu i Sverige behöver du en VPN-tjänst. Med hjälp av en sådan tjänst kan du byta till en amerikansk IP-adress, så att Hulu tror att du besöker deras tjänst från USA. På så sätt får du tillgång till allt innehåll, oavsett om det är filmer, serier, sportsändningar eller TV-program.

Det är en rekommendation att du väljer en VPN-tjänst som erbjuder obegränsad datamängd, hög hastighet och stabila anslutningar. Du kan se Hulu från Sverige via en VPN-tjänst i dag!

Vanliga frågor:

Går det att se Hulu i Sverige?

Ja, det är möjligt att se Hulu i Sverige, förutsatt att du har kopplat upp dig via en amerikansk server för att få en amerikansk IP-adress. Koppla upp dig mot en amerikansk server gör du enklast genom att ladda ned ett VPN-program från en leverantör som har servrar i USA.

När kommer Hulu till Sverige?

Enligt Bob Iger, ordföranden på Disney (ägaren till Hulu), så planerar företaget en internationell expansion av Hulu. Tidsperspektivet för en eventuell lansering i Sverige eller andra länder har i skrivande stund inte kommenterats.

Hur gör jag för att se Hulu i Sverige?

För att kunna se Hulu i Sverige behöver du en amerikansk IP-adress. En sådan är lätt att få tillgång till om du laddar ned ett VPN-program. Alla större leverantörer av VPN-tjänster har servrar i många länder, inklusive USA.

Om reklam på webbplatsen

Innehållsförteckningexpand_more

  Bästa VPN-tjänster

  Bästa VPN-tjänsten

  Prova ExpressVPN

  Vår testtvåa

  Prova NordVPN
  Om reklam på webbplatseninfo