VPNportalen

Annonsering:

För att denna hemsida ska förbli gratis att använda får vi provision för att länka till de olika erbjudandena.

Vi har inte möjlighet att gå igenom alla VPN-tjänster. Vi hoppas att du får nytta av hemsidan och att du delar den med vänner och familj som är intresserade av VPN.

Vad vi betonar i vår bedömning:

 • Pris
 • Hastighet och kvalitet
 • Användarvänlighet
 • Antal servrar och länder som är representerade
 • Om det finns en pengarna-tillbaka-garanti ifall du inte är nöjd
 • Kundtjänst och dess öppettider
 • Denna hemsida får provision för att länka till olika leverantörer. Därför är hemsidan gratis för våra användare.

  Titta på C-more utomlands

  Om reklam på webbplatseninfo

  C-more har ett extremt bra utbud av filmer, serier, sport med mera. Oavsett om du vill titta på hockeyallsvenskan, det senaste avsnittet av ”Tunn is” eller dylikt så är C-more ett bra val.

  Men ett stort problem för svenskar som befinner sig utanför Sverige är att C-more är geoblockerad utomlands. Detta beror på att C-more bara har köpt rättigheterna för att visa innehållet inom Sveriges gränser. Lyckligtvis finns det dock en enkel lösning på detta problem. Det är att använda en VPN-tjänst.

  Titta på C-more utomlands med en VPN-tjänst

  För att titta på C-more utomlands behöver du alltså en svensk IP-adress. En VPN-tjänst är en tjänst som låter dig enkelt ändra IP-adressen. När du har laddat ner ett sådant program är det bara att koppla upp dig mot en server i Sverige. Då får du en svensk IP-adress och kan se C-more som om du befann dig i Sverige.

  Den bästa VPN-tjänsten för att titta på C-more utomlands är ExpressVPN. Tjänsten är supersnabb och har säkra anslutningar. ExpressVPN har egna appar för PC, iPhone, Android, iPad med flera, som gör att du kan titta på C-more på alla enheter. Så tittar du på C-more med ExpressVPN:

  Titta på C-more utenomlands med ExpressVPN
  1. Gå in på hemsidan för ExpressVPN och registrera dig. ExpressVPN kostar runt 50 kr i månaden och är således mycket billig. Du får också en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti på köpet utan förbehåll, vilket innebär att du i praktiken kan använda tjänsten gratis i 30 dagar.
  2. Ladda ner VPN-tjänsten. Det är mycket enkelt och tar vanligtvis bara några minuter.
  3. Starta appen på din enhet och koppla upp dig mot en svensk server. Detta tar inte mer än en halv minut.
  4. På så sätt får du en svensk IP-adress och kan strömma innehållet på C-more som om du befann dig i Sverige.
  Titta på C-more utenomlands med ExpressVPN

  Mer om ExpressVPN

  ExpressVPN anses av de flesta vara den bästa VPN-tjänsten som finns där ute. Detta är ingen dålig prestation med tanke på att det finns över 500 VPN-tjänster i världen. ExpressVPN har över 3 000 servrar i 94 länder, däribland många i Sverige.

  ExpressVPN är också känd för att ha extremt snabba och stabila servrar samtidigt som den med AES 265-bitars kryptering erbjuder säkerhet i toppklass. Detta gör tjänsten optimal för att titta på C-more utomlands.

  Användarmenyn för ExpressVPN är mycket snabb och intuitiv vilket gör det enkelt att förstå hur man ska gå vidare. Registrering, installation och liknande är också mycket enkelt. ExpressVPN erbjuder appar för alla typer av plattformar, vilket innebär att du med ExpressVPN kan titta på C-more på nästan alla enheter.

  ExpressVPN är en betald VPN-tjänst. Det finns visserligen också gratis VPN-tjänster, men tyvärr fungerar inte dessa med C-more. Anledningen till detta är att gratistjänsterna inte har servrar i Sverige, och oavsett så hade servrarna varit för slöa och instabila för att strömma innehåll som C-more. ExpressVPN har relativt låga priser och erbjuder också en 30 dagars pengarna tillbaka-garanti utan förbehåll.

  Steg-för-steg guide för att se svensk TV utomlands

  Det är alltså mycket enkelt att titta på C-more utomlands med ExpressVPN. Hela processen tar normalt inte mer än 5 minuter. Allt du behöver göra är att:

  Titta på C-more utenomlands med ExpressVPN
  1. Gå in på hemsidan för ExpressVPN, registrera dig och välja det abonnemang som passar dig bäst. Tänk på att ExpressVPN har en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti, vilket innebär att du i praktiken kan använda tjänsten gratis under denna period.
  2. Ladda ner tjänsten och koppla upp dig mot en svensk server.
  3. Gå till hemsidan för C-more som vanligt och strömma C-more nu med en svensk IP-adress.
  Titta på C-more utenomlands med ExpressVPN

  Finns det gratis VPN-tjänster?

  Naturligtvis vill de flesta inte betala för att se C-more utomlands, och många frågar oss om man kan använda gratis VPN-tjänster. Svaret är att det finns gratis VPN-tjänster, dessutom ganska många. Men dessa fungerar relativt dåligt med C-more.

  Anledningen till detta är för det första att de flesta gratis VPN-tjänster inte har servrar i Sverige. Därmed kommer du inte att kunna få en svensk IP-adress. Dessutom har de flesta gratistjänster mycket dålig hastighet och stabilitet. Detta kan skapa ett stort problem för dig som vill streama C-more utomlands.

  Många gratistjänster har också mycket dålig säkerhet, och vissa loggar också din trafik. Det kan därför utgöra ett ganska stort säkerhetsproblem. På det hela taget rekommenderar vi därför inte att man använder gratistjänster, eftersom de har många nackdelar. Det är också värt att notera att de betalda VPN-tjänsterna är extremt billiga och endast kostar cirka 50 kr i månaden.

  Bästa VPN-tjänsterna för att titta på C-more

  Det finns extremt många VPN-tjänster där ute. Vi anser som sagt att ExpressVPN är den bästa VPN-tjänsten när det gäller att titta på C-more, men det finns också andra alternativ om man vill testa något annat. Här är de 4 bästa VPN-tjänsterna för att se C-more:

  ExpressVPN

  ExpressVPN är alltså den bästa VPN-tjänsten för att se C-more utomlands enligt vår mening. Tjänsten har 300 servrar i över 94 länder. Dessa servrar är oftast supersnabba samtidigt som anslutningen är stabil och säker. ExpressVPN krypterar all din trafik och loggar inte dina aktiviteter på nätet. Tjänsten har många servrar i Sverige.

  ExpressVPN är en relativt billig VPN-tjänst och kostar så lite som 50 kr i månaden. ExpressVPN har också en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti som du enkelt kan utnyttja genom att meddela kundtjänsten att du inte är nöjd med tjänsten. Användarvänligheten och kundservicen är också mycket bra.

  Titta på C-more utenomlands med ExpressVPN

  NordVPN

  NordVPN är nästan lika bra som ExpressVPN när det gäller att titta på C-more utomlands. NordVPN har över 6 000 servrar i 60 länder och över 60 servrar i Sverige. Detta är extremt mycket och gör att du kan välja och vraka bland servrar som du kan koppla upp dig mot för att få en svensk IP-adress. NordVPN:s servrar är enligt vår erfarenhet också snabba och stabila. NordVPN har dessutom i sin policy att inte spara några loggar samt extremt bra kryptering.

  NordVPN kostar faktiskt så lite som 35 kr i månaden om du binder dig för en längre period. Precis som ExpressVPN har även NordVPN en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti som du kan utnyttja utan att behöva ange särskilda skäl.

  Titta på C-more utenomlands med NordVPN

  SurfShark

  SurfShark VPN är en relativt ny VPN-tjänst som lanserades så sent som 2018. Likväl har tjänsten lyckats bli en av de bästa i branschen. SurfShark har nämligen en del bra servrar i Sverige som gör att du kan titta på C-more snabbt och enkelt utan några problem. Totalt erbjuder SurfShark över 500 servrar i över 50 länder.

  SurfShark är en mycket billig VPN-tjänst som faktiskt går att få för så lite som 30 kr i månaden. Detta gör SurfShark till ett extremt bra alternativ för dig som vill ha den allra billigaste VPN-tjänsten du kan hitta samtidigt som du kan titta på C-more utomlands utan några som helst störningar eller avbrott. Vi kan därför absolut rekommendera SurfShark till de flesta VPN-användare.

  Titta på C-more utenomlands med Surfshark

  UltraVPN

  UltraVPN är också en av de nyare VPN-tjänsterna som snabbt blivit en av de mest populära under det senaste året. UltraVPN är baserad i Storbritannien och erbjuder servrar i över 50 länder. UltraVPN har också servrar i Sverige, vilket är en mycket viktig faktor för svenska användare. Dessa fungerar också relativt bra och gör att du kan titta på C-more smärtfritt utan lagg eller dylikt.

  UltraVPN är också en mycket billig VPN-tjänst som du kan få för så lite som 30 kr i månaden om du binder dig för en längre period. UltraVPN erbjuder också en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti utan förbehåll vilket innebär att du i praktiken kan använda tjänsten gratis om du till exempel ska dra iväg på en veckolång semester.

  Titta på C-more utenomlands med UltraVPN

  Sammanfattning: Så tittar du på C-more utomlands

  Det är alltså mycket enkelt att titta på C-more utomlands med en VPN-tjänst. Allt du behöver göra är att ladda ner ExpressVPN och koppla upp dig mot en svensk server så får du en svensk IP-adress. Här är stegen du tar:

  1. Gå in på hemsidan för ExpressVPN, registrera dig och köp ett abonnemang.
  2. Ladda ner VPN-appen och koppla upp dig mot en svensk server.
  3. Gå till hemsidan för C-more och börja strömma valfritt innehåll med en svensk IP-adress.
  Titta på C-more utenomlands med ExpressVPN

  Då återstår det bara för oss att önska dig lycka till med att titta på C-more utanför Sverige, och hoppas att du får en trevlig semester eller vistelse utomlands. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.