VPNportalen

SlickVPN Recension

8.0/10

SlickVPN levererar på många punkter, och det är en tjänst som har mycket att erbjuda när det gäller funktioner.

Det här gillade vi med SlickVPN:

 • 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Snabba servrar
 • Flexibla abonnemang
 • Lägsta pris:

  $4 / mnd

  Fungerar på:

  SVT Play TV4 Play AppleTV Disney+ Netflix
  SlickVPNs webbplats

  SlickVPN grundades i USA år 2014, och har under de senaste åren lyckats etablera sig som en av de bästa VPN-tjänsterna på marknaden. En av de största fördelarna med SlickVPN är onekligen att den omfattar de flesta kategorier inom VPN-marknaden, vilket innebär att du får de flesta funktioner du kan tänka dig.

  De har också snabba servrar spridda över hela världen, samt goda förutsättningar när det gäller att skydda användarnas integritet och säkerhet på webben. Tjänsten är också användarvänlig, oavsett om du behöver ta bort geoblockering eller bara vill dölja din IP-adress under en kort tid. SlickVPN ger dig mycket av det bästa som VPN-tjänster har att erbjuda.

  • $4 i mån
  • 60% rabatt
  • 30 dagar pengarna tilbaka garanti

  Anonymitet och säkerhet

  Ibland kan det kännas som att man inte har något privatliv på nätet längre. Sajter och tredje parter kan spåra dig med hjälp av din IP-adress, och många på nätet vet mer om dig än din egen familj. Med SlickVPN kan du däremot surfa helt anonymt via VPN-teknik, vilket innebär att ingen kan ta del av vad du gör på nätet.

  Detta är samma VPN-teknik som nästan alla andra VPN-leverantörer använder sig av, men man ska vara försiktig med att jämföra. Det är nämligen så att SlickVPN är baserade i USA och inte i EU-zonen. I EU är kraven på datalagring strikta, medan SlickVPN inte loggar några aktiviteter när du surfar via deras servrar.

  Dessutom kan du vara säker på att din information och din kommunikation på nätet inte läcker genom SlickVPN, eftersom tjänsten är känd för sin höga krypteringsgrad. Den amerikanska armén använder sig av 256-bitars kryptering, och det är också denna krypteringsgrad som SlickVPN har valt att erbjuda sina kunder för full säkerhet.

  Servrar

  Tillgängliga servrar har blivit en mycket viktig faktor vid val av VPN-tjänster. Tidigare var det nästan bara anonymitet och säkerhet användare brydde sig om, men i dag ska servrarna gärna vara snabba och av hög kvalitet så att de kan ta bort geoblockering. Dessutom ska de vara i rätt länder för att ge åtkomst till blockerade innehåll i dessa länder.

  Med detta i åtanke erbjuder SlickVPN över 150 servrar i över 40 länder. Det är inte riktigt lika många som hos några av de största tjänsterna, men i gengäld är det hög kvalitet på servrarna, liksom det faktum att servrarna inte är lika överfulla som hos många av konkurrenterna. Detta garanterar att du får bra stabilitet.

  Om en av servrarna skulle drabbas av driftstopp kan du snabbt byta server. Det är också värt att nämna att SlickVPN har servrar i många viktiga länder där ute, däribland USA, Kanada, Australien och flera andra stora länder som kan erbjuda massor av bra innehåll, såväl som kvalitetsservrar så klart.

  Hastighet

  Kanske är det inte så farligt med ett litet hastighetstapp om man bara surfar på nätet, men om man streamar och spelar på nätet är hastigheten mycket viktig. Det är ett vanligt fenomen att hastigheten sjunker något när man använder sig av en VPN-tjänst, då trafiken dirigeras om via en extra server, men med SlickVPN är hastighetstappet minimalt.

  Du kan faktiskt få snabbare internet via SlickVPN om du förbrukar en hel del data per månad. Det beror på att vissa internetleverantörer sänker hastigheten på ditt bredband om du når en viss punkt. Eftersom SlickVPN dirigerar om din trafik via servrar utan begränsningar så får du alltid hög hastighet här.

  Detta är särskilt fördelaktigt om du till exempel ska streama din favoritserie i HD-kvalitet eller spela en viktig omgång i ett videospel. Många finner sig i att kompromissa med kvalitet när de använder sig av en VPN-lösning, som gör att hastigheten sjunker och streamingen hackar. Med SlickVPN behöver du dock inte oroa dig för detta.

  Användarvänlighet

  Appen för SlickVPN är extremt användarvänlig, men den trevliga resan börjar faktiskt långt innan. SlickVPN har en översiktlig hemsida, och det är enkelt att både registrera sig, ladda ner och installera programmet. På så sätt kommer du snabbt igång med SlickVPN.

  Alla VPN-tjänster i dag erbjuder enkel anslutning där du knappt behöver göra mer än att klicka en gång på ett land eller en IP-adress. SlickVPN, å andra sidan, gör det ännu enklare med översiktliga menyer och ett enkelt program. Trots att SlickVPN bara är fem år gammal verkar det som att de har lång erfarenhet inom branschen.

  Borttagning av geoblockering

  Förutom ökat fokus på anonym surf är det utan tvekan borttagning av geoblockering som har varit bland de viktigaste funktionerna hos VPN-tjänster. Att ta bort en geoblockering är något som många VPN-tjänster klarar av, men det är däremot få VPN-tjänster som klarar av att ta sig förbi en VPN-blockering som till exempel Netflix använder sig av.

  Bland dessa VPN-tjänster finns även SlickVPN. Den kan ge dig åtkomst till innehåll på Netflix, Hulu, HBO, BBC iPlayer och många andra tjänster. På så sätt kan du få ut mer av internet som är fullt av möjligheter. Det finns ju en mängd olika TV-serier och filmer där ute som vi svenskar annars aldrig skulle ha tillgång till.

  Pris

  SlickVPN har bra priser.

  Eftersom många VPN-tjänster erbjuder mycket liknande tjänster är naturligtvis priset på tjänsten en viktig punkt för att skilja ut. SlickVPN erbjuder för närvarande 3 olika typer av abonnemang. Du kan välja mellan 1 månad, 6 månader eller 1 år. Det sistnämnda är onekligen det bästa alternativet, eftersom du kan spara upp till 60% på månadskostnaden.

  Du behöver nämligen bara betala $4 i månaden vid ett års abonnemang, vilket gör SlickVPN till en av de mest prisvärda tjänsterna på dagens marknad. Dessutom erbjuder SlickVPN en mycket fördelaktig 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti. Det kan vara lite läskigt att binda upp sig i ett helt år, men med en 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti har du lite extra säkerhet.

  Sammanfattning

  SlickVPN levererar på många punkter, och det är en tjänst som har mycket att erbjuda när det gäller funktioner. Tjänsten tillhandahåller många snabba servrar i länder som bland annat har ett bra utbud av streamingtjänster. Dessutom gör den möjligt för användaren att surfa helt anonymt på webben. Under sina få år i branschen har SlickVPN verkligen lyckats etablera sig som en aktör att räkna med.

  • $4 i mån
  • 60% rabatt
  • 30 dagar pengarna tilbaka garanti