VPNportalen

Total Recension

8.5/10

Världens bästa VPN-erbjudande

Det här gillade vi med Total:

 • Skydd av flera enheter som standard
 • 100 % kompatibel med alla enheter
 • Få Adblock och antivirus inkluderat i abonnemanget
 • Lägsta pris:

  1.59 / mnd

  Fungerar på:

  SVT Play TV4 Play AppleTV Disney+ Netflix

  Total VPN sticker ut på den trånga VPN-marknaden med sin starka betoning på användarvänlighet. Tjänsten är utformad för att vara tillgänglig och lätt att navigera för personer med alla tekniska bakgrunder. Oavsett om du är en VPN-veteran eller nybörjare på virtuella privata nätverk tar Total VPN:s enkla tillvägagångssätt bort skrämselfaktorn, så att du enkelt kan förbättra din säkerhet och integritet online.

  Plattformen uppnår detta genom ett intuitivt gränssnitt som förenklar processen med att ansluta till servrar, hantera inställningar och förstå grunderna i VPN-teknik. Tjänsten guidar användarna genom installation och användning, så att även de mest oerfarna användarna kan komma igång med ett minimum av krångel. Detta tillvägagångssätt gör Total VPN till ett utmärkt val för dem som värdesätter enkelhet och effektivitet i sina online-skyddsverktyg.

  Integritet och säkerhet: Skydd för flera enheter för alla

  I dagens digitala tidsålder är integritet och säkerhet avgörande, och Total VPN levererar på båda fronterna. Tjänsten erbjuder robusta krypteringsprotokoll, inklusive OpenVPN och IKEv2, vilket säkerställer att dina onlineaktiviteter är skyddade från nyfikna ögon. Krypteringen skyddar dina data, oavsett om du surfar hemma eller på offentligt Wi-Fi, så att du kan känna dig trygg inför de växande cyberhoten.

  Total VPN:s no-logs åtagande förstärker också företagets engagemang för användarnas integritet. Detta innebär att dina onlineaktiviteter inte spåras eller lagras, vilket ger ett extra lager av säkerhet. Funktioner som VPN kill switch och DNS-läckageskydd skyddar din integritet ytterligare genom att förhindra oavsiktlig exponering av dina data. Dessa omfattande säkerhetsåtgärder gör Total VPN till ett pålitligt skydd för din integritet online.

  En av de mest övertygande funktionerna hos Total VPN är dess skydd för flera enheter. I en tid då människor ofta använder flera enheter för att komma åt internet ser Total VPN till att du är skyddad över datorer, bärbara datorer, surfplattor och smartphones. Denna heltäckande täckning innebär att du inte behöver oroa dig för enhetsspecifika sårbarheter eller hantera flera säkerhetslösningar.

  Bekvämligheten med att ha en enda VPN-tjänst som täcker alla dina enheter kan inte överskattas. Det förenklar säkerhetshanteringen och säkerställer att du är skyddad oavsett vilken enhet du väljer att använda. Denna funktion gör Total VPN till en idealisk lösning för familjer eller individer med flera enheter, vilket ger sömlöst skydd i ett bekvämt paket.

  Omfattande servernätverk och hastighet

  Total VPN:s omfattande servernätverk är en stor fördel för användare som vill kringgå geo-restriktioner och få tillgång till ett brett utbud av innehåll från hela världen. Med över 50 servrar i mer än 30 länder kan användare njuta av en pålitlig och säker anslutning nästan var som helst. Den globala räckvidden är perfekt för streaming, spel och surfning och ger flexibilitet och frihet i dina onlineaktiviteter.

  Hastighet är ett annat område där Total VPN utmärker sig. Tjänsten är optimerad för höga anslutningshastigheter, vilket säkerställer att din onlineupplevelse är smidig och oavbruten. Oavsett om du strömmar HD-video, laddar ner stora filer eller bara surfar på webben är Total VPN:s prestanda pålitlig och effektiv. Detta gör det till ett utmärkt val för användare med krävande internetbehov, med både hastighet och stabilitet.

  Borttagning av geoblock och priser

  Total VPN är utmärkt för att ta bort geografiska begränsningar, vilket ger användarna tillgång till ett stort utbud av innehåll från streamingplattformar som Netflix, Hulu och BBC iPlayer. Denna förmåga är ovärderlig för användare som vill utnyttja globala innehållsbibliotek, vilket säkerställer att du kan titta på dina favoritprogram och filmer var du än är. Tjänstens förmåga att arbeta runt dessa begränsningar gör den ännu mer attraktiv för en global publik.

  När det gäller prissättning erbjuder Total VPN konkurrenskraftiga alternativ som tillgodoser olika budgetar och behov. Med abonnemang som sträcker sig från månad till år, och till och med ett 24-månadersabonnemang, har användarna flexibiliteten att välja det paket som bäst passar deras användningsmönster. Inkluderingen av en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti gör att du kan testa tjänsten riskfritt, så att du kan vara säker på att den uppfyller dina förväntningar innan du förbinder dig.

  Slutsats

  Total VPN är en robust och lättanvänd VPN-lösning som erbjuder en utmärkt balans mellan hastighet, säkerhet och tillgänglighet. Med ett omfattande servernätverk, starkt integritetsskydd och konkurrenskraftiga priser täcker den ett brett spektrum av användarbehov. Oavsett om du vill skydda din integritet online, kringgå geografiska begränsningar eller bara njuta av en säker internetupplevelse på alla dina enheter är Total VPN ett övertygande val som är värt att överväga.