VPNportalen

Mullvad Recension

7.2/10

Få fri tillgång till internet med Mullvad VPN

Det här gillade vi med Mullvad:

 • Servrar i 44 länder
 • Ingen personlig information krävs
 • Multiplattformstöd: Appen är kompatibel med de flesta operativsystem.
 • Lägsta pris:

  €5 / mnd

  Fungerar på:

  SVT Play TV4 Play AppleTV Disney+ Netflix

  Inledning till Mullvad VPN

  Mullvad VPN har snabbt blivit ett populärt val för internetanvändare i Sverige, som söker en pålitlig och säker VPN-tjänst. I denna recension kommer vi att utforska varför Mullvad VPN är så uppskattad, särskilt bland svensktalande användare som föredrar att kommunicera på Mullvad engelska. Vi kommer att titta på dess funktioner, användarvänlighet, prisvärdhet och mycket mer.

  Mullvad i en överblick – För- och nackdelar med Mullvad VPN

  Fördelar med Mullvad VPN:

  • Ingen personlig information krävs: Du kan skapa ett konto med endast ett kontonummer.
  • Fast pris: 5 euro per månad, transparent och lättförståeligt.
  • Betalningsalternativ: Inkluderar anonyma alternativ som kontanter och kryptovalutor, med 10% rabatt på kryptovalutabetalningar.
  • Multiplattformstöd: Appen är kompatibel med de flesta operativsystem.
  • Säkerhet och privatliv: Starka säkerhetsprotokoll inklusive WireGuard, och en strikt no-log policy.
  • Användarvänligt: Enkel installation och användning med upp till fem enheter per konto.
  • Förbättrad integritet: Samarbetet med Tor Project och utvecklingen av Mullvad Browser.

  Nackdelar med Mullvad VPN:

  • Ingen gratis version: Det finns ingen möjlighet att använda tjänsten gratis, vilket kan avskräcka nya användare som vill testa tjänsten innan köp.
  • Begränsad marknadsföring och erbjudanden: Mullvad erbjuder inga traditionella försäljningskampanjer eller rabatter under högtider, vilket kan vara en nackdel för de som söker ekonomiska incitament.

  Varför välja Mullvad VPN?

  Mullvad VPN erbjuder en exceptionell balans mellan säkerhet och hastighet. Dess policy att inte logga användardata ger en extra känsla av privatliv och säkerhet.

  1. Enkel och Snabb Installation

  Installationen av Mullvad VPN är enkel och kräver ingen personlig information. Du kan vara igång och köra på bara några minuter.

  2. Starka Säkerhetsfunktioner

  Mullvad VPN använder de senaste säkerhetsteknikerna, inklusive AES-256 kryptering, vilket gör det nästan omöjligt för obehöriga att komma åt din data.

  3. Stöd för Flera Plattformar

  Oavsett om du använder Windows, macOS, Linux, eller mobila plattformar som iOS och Android, stödjer Mullvad VPN dem alla.

  4. Dedikerad Kundservice

  Mullvad VPN tar sitt kundstöd på stort allvar. Svensktalande support är tillgänglig, vilket gör det lätt för användare som föredrar Mullvad engelska att få hjälp när de behöver det.

  För err fritt internet med Mullvad VPN!

  Funktioner och Användarupplevelse

  Mullvad VPN skiljer sig från många andra VPN-tjänster genom sitt fokus på integritet och enkelhet. Med servrar i över 60 länder, inklusive flera i Mullvad Sverige, erbjuder den omfattande täckning och snabba anslutningar över hela världen.

  Användargränssnitt

  Det användarvänliga gränssnittet i Mullvad VPN gör det enkelt för även tekniknybörjare att navigera.

  Integritetspolicy

  Mullvad har en strikt no-log policy, vilket innebär att de inte sparar några loggar över användarnas internetaktiviteter.

  Hastighet och Prestanda

  Användare rapporterar höga hastigheter och pålitliga anslutningar, vilket är avgörande för strömning och nedladdning av stora filer.

  Prissättning

  Mullvad VPN erbjuder en transparent prissättningsmodell med en fast månadskostnad, vilket gör det lätt att budgetera för både individuella användare och företag.

  Teknisk Support

  Tack vare sitt fokus på Mullvad Sverige kan svenska användare få support på sitt eget språk, vilket gör det lättare att lösa eventuella problem.

  Mullvad VPN
  • Kom igång med en låg månadsavgift!
  • Upp till 10% rabatt!

  Privacy och Säkerhet med Mullvad VPN

  Säkerhet är kärnan i alla VPN-tjänster, och Mullvad VPN är inget undantag. Genom att använda toppmoderna säkerhetsprotokoll och funktioner, tillhandahåller Mullvad ett robust skydd mot cyberhot.

  • Krypteringsteknik
   Mullvad VPN använder industristandarden AES-256 kryptering, vilket ger förstklassig säkerhet för dina data.
  • Säkerhet vid Publika Wi-Fi-nätverk
   Använda Mullvad VPN på publika Wi-Fi för att säkerställa att din internettrafik är säker från snokande ögon.
  • Kill Switch-funktion
   En automatisk kill switch avbryter din internetanslutning om VPN-anslutningen fallerar, vilket skyddar din data från läckor.
  • Policy mot Loggar
   Mullvads no-log policy säkerställer att din online-aktivitet förblir privat och inte lagras någonstans.
  • Skydd mot IP-läckor
   Mullvad VPN skyddar också mot DNS- och IP-läckor, vilket garanterar att din verkliga IP-adress aldrig avslöjas.
  Klicka här för att lära dig mer om varför integritet är viktigt och hur Mullvad VPN skyddar din!

  Servrar och olika länder

  Mullvad erbjuder över 680 servrar i 44 länder och 81 städer. Enkelt uttryckt betyder fler servrar högre hastighet och det säger sig självt att det stora utbudet av servrar från leverantören, särskilt i de mest populära länderna, ger användaren en angenäm och bra upplevelse på nätet.

  Även om det finns andra leverantörer som har fler servrar, eller erbjuder tjänster i fler länder, tycker vi att Mullvad har mer än tillräckligt att erbjuda när det gäller serverval. Med Mullvad har du dessutom flexibiliteten att välja vilken stad du vill ansluta till tillsammans med servertyper och mycket mer.

  Mullvad har många servrar

  Du kan även välja specifika servrar utifrån det syfte du vill använda VPN-leverantören till. Om du till exempel vill använda VPN-tjänsten för att titta på tv, kan du i bland annat USA och Storbritannien välja servrar som är specialanpassade så du enkelt kan titta på tv i HD-format.

  Servrarna har också en rad andra funktioner, vilket gör Mullvad till ett mycket gynnsamt VPN. Du kan välja vilket land eller till och med vilken specifik stad du vill ansluta till, vilket kan vara praktiskt i vissa sammanhang. Dessutom har du kontroll för att välja servertyp, status, meddelande, ägande & DAITA-support.

  Pris – hur mycket kostar Mullvad VPN?

  Mullvad VPN erbjuder en unik och rättvis prissättningsmodell som skiljer sig från många andra VPN-tjänster. Till en fast månadskostnad på 5 euro erbjuds samma flexibilitet och tillgång till alla planer, utan att kunderna behöver binda sig vid långsiktiga kontrakt. Denna enkla och transparenta prissättning gör det lätt för användare att förutse sina utgifter utan att oroa sig för komplicerade prismodeller eller dolda avgifter. Denna öppenhet är särskilt värdefull i en tid där många konsumenter söker större kontroll över sina online-utgifter och deras datasekretess.

  Mullvads prismodell är inte bara rättvis utan även hållbar. Genom att hålla en konstant prisnivå sedan starten 2009 har Mullvad kunnat investera i kvalitativ utveckling och bandbredd, vilket säkerställer att tjänsten kontinuerligt kan förbättras och uppdateras utan att kompromissa med användarnas säkerhet eller integritet. Denna tillit till att behålla en stabil prissättning visar på ett engagemang för långsiktig kundtillfredsställelse och teknisk excellens.

  Flexibiliteten i betalningsalternativen förstärker också Mullvads kundorienterade approach. Användare kan välja att betala månadsvis eller fylla på sitt VPN-konto för ett helt år till samma månadskostnad, vilket ger ytterligare anpassningsförmåga. Dessutom accepterar Mullvad en mängd betalningsmetoder, inklusive kontanter och flera kryptovalutor, vilket möjliggör en högre grad av anonymitet och säkerhet för de som föredrar detta.

  Ett ytterligare plus är de rabatter som erbjuds till de som betalar med kryptovalutor, vilket reflekterar lägre avgifter och mindre administration för Mullvad. Detta, tillsammans med möjligheten att använda ett konto på upp till fem enheter samtidigt, gör Mullvad till en utmärkt investering för tekniksavvy användare eller familjer som behöver skydda flera enheter hemma eller på språng.

  Sammanfattningsvis framstår Mullvad VPN som en högst konkurrenskraftig och användarvänlig tjänst med sitt rättvisa, flexibla och tillförlitliga prissystem. Den kontinuerliga förbättringen och möjligheten att betala anonymt är bara några av de faktorer som bidrar till en överlägsen användarupplevelse. För de som värdesätter både sin integritet och sin plånbok erbjuder Mullvad en lösning som är svår att slå.

  Mullvad VPN erbjuder flexibel, pålitlig och hållbar prissättning!

  Om du är funderar på att välja en gratis VPN-tjänst står det dig fritt att göra det, även om vi inte rekommenderar det, men se till att du har kunskap om riskerna med gratistjänsterna.

  Prestanda och Hastighet

  För många användare är hastigheten den viktigaste faktorn när de väljer en VPN. Mullvad VPN erbjuder exceptionell hastighet och tillförlitlighet, vilket gör det idealiskt för streaming, gaming, och andra dataintensiva aktiviteter.

  • Serverplatser
   Med serverplatser i över 60 länder, inklusive Mullvad Sverige, kan användare enkelt hitta en snabb och pålitlig anslutning.
  • Hastighetstester
   Regelbundna hastighetstester bekräftar att Mullvad VPN levererar snabba och stabila anslutningar världen över.
  • Optimerad för Streaming
   Användare av Mullvad VPN kan strömma innehåll från populära tjänster som Netflix och Hulu utan buffring eller fördröjningar.
  • Nedladdningshastigheter
   Mullvad VPN optimerar sina servrar för att erbjuda höga nedladdningshastigheter, vilket är essentiellt för att ladda ner stora filer snabbt.
  • Responsiv Kundtjänst
   Snabb och effektiv kundtjänst säkerställer att eventuella frågor eller problem med hastighet hanteras snabbt och effektivt.

  Det är också väldigt enkelt att byta server om du så önskar. Det enda du behöver göra är att välja ett land i huvudmenyn och sedan väljer du en server baserat på hastighet och liknande funktioner.

  Mullvad för iPhone och Android

  Mullvad VPN har utvecklat en användarvänlig och säker app för både iPhone och Android-enheter, vilket gör det enkelt för användare att skydda sin onlineaktivitet. Med bara några få klick kan användare installera appen, ansluta till en VPN-tunnel och börja surfa anonymt och säkert. För iPhone-användare finns möjligheten att testa beta-versionen genom att gå med i TestFlight-programmet, vilket ger tillgång till de senaste funktionerna och förbättringarna före den allmänna utgivningen.

  Appen erbjuder flexibilitet när det gäller att byta server eller plats, vilket kan göras enkelt och snabbt direkt i appen. Denna funktion är särskilt användbar för användare som behöver snabbt anpassa sin anslutning baserat på geografiskt innehåll eller prestandakrav. För Android-användare är appen kompatibel med system från och med Android 8.0, och den senaste versionen, 2024.1, innehåller flera nya funktioner och förbättringar som ytterligare förstärker användarupplevelsen.

  En av de viktigaste aspekterna av Mullvad VPN är deras åtagande till användarnas privatliv. Appen för både iPhone och Android inkluderar automatisk rotation av WireGuard-nycklar, vilket förstärker säkerheten genom att regelbundet byta ut krypteringsnycklarna. Detta minimerar risken för säkerhetsintrång och skyddar användarnas data från potentiella hot. Dessutom har Mullvad en strikt policy att inte logga någon användaraktivitet, vilket garanterar att din surfning förblir privat och anonym.

  Tillit är av yttersta vikt för Mullvad VPN, vilket återspeglas i deras öppenhet när det gäller säkerhetsauditer och tillgång till källkoden. Den senaste apprevisionen, utförd av Atredis Partners i oktober 2022, visar på Mullvads engagemang för att upprätthålla högsta möjliga säkerhetsstandarder. Användare kan känna sig trygga i vetskapen om att appen regelbundet granskas av oberoende säkerhetsexperter.

  För användare som vill ha ytterligare bekvämlighet vid hantering av sina VPN-konton, erbjuder Mullvad möjligheten till in-app-köp där man enkelt kan toppa upp sitt konto direkt via appen. Denna funktion gör det lätt att fortsätta använda tjänsten utan avbrott, vilket gör Mullvad VPN till ett utmärkt val för både iPhone- och Android-användare som värdesätter både bekvämlighet och stark dataskydd.

  Mullvad Browser: En Oöverträffad Webbläsare för Optimal Sekretess och Användarsäkerhet

  Mullvad Browser, som är utvecklad i samarbete mellan Mullvad VPN och Tor Project, är framtagen för att minimera spårning och fingeravtryck på nätet. Detta är en webbläsare som kombinerar integritetsstandarderna hos Tor Browser med flexibiliteten att användas tillsammans med en pålitlig VPN-tjänst. Genom att integrera dessa två kraftfulla verktyg erbjuder Mullvad Browser en nästan oöverträffad skyddsnivå mot de vanligaste formerna av onlineövervakning och datainsamling, vilket gör den till ett utmärkt val för användare som prioriterar sin digitala sekretess.

  Ett av de mest framträdande dragen hos Mullvad Browser är dess starka skydd mot fingeravtryckstekniker, vilka är utvecklade i samarbete med Tor Project. Denna teknologi ser till att alla användare av Mullvad Browser lämnar samma “fingeravtryck”, vilket i praktiken gör det svårare för webbplatser att identifiera och spåra individuella användare. Denna uniformitet hjälper till att skydda användarnas identiteter och förstärker deras anonymitet på internet.

  Mullvad Browser är designad för att vara privat från start. Webbläsaren har ett privat läge aktiverat som standard, vilket innebär att inga cookies, cache eller surfhistorik sparas mellan sessionerna. Detta är en viktig funktion för användare som vill säkerställa att deras surfvanor förblir privata och inte kan återanvändas av tredje part. Dessutom innehåller webbläsaren en återställningsknapp som med ett klick skapar en helt ren session, vilket ytterligare förbättrar användarnas förmåga att kontrollera sin egen data.

  En annan nyckelfunktion i Mullvad Browser är integrationen av uBlock Origin, en kraftfull annons- och spårningsblockerare. Detta tillägg är speciellt valt för att det är effektivt utan att lägga till för mycket unikt fingeravtryck till användarens webbläsarprofil. Detta minimerar risken att användaren kan identifieras baserat på vilka tillägg de använder, samtidigt som det skyddar dem från irriterande och potentiellt skadliga annonser.

  Slutligen är det värt att notera att Mullvad Browser är en del av Mullvads bredare affärsmodell, som fokuserar på att tjäna pengar genom deras VPN-tjänst snarare än genom webbläsaren. Detta innebär att Mullvad inte har något ekonomiskt incitament att kompromissa med användarnas privatliv, vilket stärker företagets övergripande åtagande att sätta användarnas integritet först. Denna transparenta och användarcentrerade approach gör Mullvad Browser till ett utmärkt val för alla som söker en webbläsare som verkligen prioriterar användarnas privatliv och säkerhet.

  Ladda ner den GRATIS Mullvad Browser för macOS, Windows och mer!

  Kundsupport och Användarrecensioner

  Ett starkt fokus på kundsupport är avgörande för en lyckad VPN-tjänst. Mullvad VPNs engagemang för sina användare reflekteras i deras kundservice och de positiva recensionerna de får.

  Tillgänglighet

  Kundsupport är tillgänglig dygnet runt via e-post och livechatt, vilket garanterar att användarna kan få hjälp när de behöver det.

  Språkstöd

  Särskilt för användare i Mullvad Sverige är supporten tillgänglig på både svenska och engelska, vilket underlättar för alla användare.

  Användarvänligt Interface

  Mullvads användarvänliga interface, särskilt i Mullvad engelska, gör det enkelt för nya användare att navigera och använda VPN-tjänsten.

  Användarrecensioner

  Användarrecensioner av Mullvad VPN är överväldigande positiva, med beröm för både tekniska funktioner och kundservice.

  FAQ och Resurser

  En omfattande FAQ-sektion och online-resurser på både svenska och engelska hjälper användare att snabbt hitta svar på sina frågor.

  Hur bra fungerar det att använda Mullvad i Sverige?

  Mullvad VPN är en av de mest respekterade VPN-tjänsterna på den svenska marknaden, känd för sin starka integritetspolicy och sitt engagemang för användarsäkerhet. Detta gör tjänsten till ett utmärkt val för svenska användare som vill skydda sin internetaktivitet från nyfikna ögon.

  Först och främst erbjuder Mullvad VPN serverplatser runt om i Sverige, vilket är en betydande fördel för användare inom landet. Att ha tillgång till lokala servrar innebär inte bara att anslutningshastigheterna förbättras avsevärt, utan det minskar även latensen vilket är viktigt för aktiviteter som online-spel eller videoströmning. Dessutom innebär närheten till servrarna att användare kan åtnjuta snabba och pålitliga VPN-anslutningar även när de ansluter till internationella servrar.

  En annan stor fördel med att använda Mullvad i Sverige är deras policy att inte logga någon användardata. I en tid där digital övervakning blir allt mer omfattande, ger Mullvads strikta integritetspolicy en extra nivå av säkerhet och sinnesro. Svenska användare kan känna sig trygga med att deras online-aktiviteter och personlig information förblir privata och skyddade från tredje part.

  Slutligen är Mullvads prissättning och användarvänlighet också väsentliga faktorer som gör tjänsten attraktiv för svenska konsumenter. Med en enkel och rättvis prissättningsmodell på 5 euro per månad och stöd för betalningar via Swish, en populär mobil betalningstjänst i Sverige, är det lätt för svenska användare att komma igång och använda VPN-tjänsten utan krångel. Dessa faktorer gör Mullvad till en utmärkt VPN-lösning för alla i Sverige, oavsett om de är tekniskt kunniga eller inte.

  Kom Igång med Mullvad VPN: En Enkel Guide för Att Använda VPN-tjänsten

  Att komma igång med Mullvad VPN är väldigt enkelt och rakt på sak. Mullvad fokuserar på användarens integritet och enkelhet, vilket gör det till ett attraktivt alternativ för alla som söker ett säkert sätt att skydda sin online-aktivitet. Allt som behövs för att ansluta till Mullvad VPN är ett unikt kontonummer. Detta nummer genereras enkelt via Mullvads hemsida och är allt du behöver för att komma igång – ingen personlig information som e-postadress eller telefonnummer krävs.

  Prissättningsmodellen är lika enkel och transparent. Mullvad har sedan 2009 haft en fast prissättning på 5 euro per månad. Du kan välja att betala månadsvis eller köpa flera månader i förväg. Denna konsekvens i prissättningen gör det lätt för användare att budgetera sina VPN-kostnader utan oväntade prisändringar eller komplicerade abonnemangsplaner.

  När du har ditt kontonummer är nästa steg att ladda ner Mullvad VPN-appen. Appen är tillgänglig för olika plattformar, inklusive Windows, macOS, Linux, iOS och Android. När appen är installerad på din enhet anger du bara ditt kontonummer för att aktivera din anslutning. Ett Mullvad-konto kan användas samtidigt på upp till fem olika enheter, vilket ger flexibilitet och möjlighet att skydda flera enheter i hushållet eller små företag.

  Snabbguide för att komma igång med Mullvad VPN

  1. Generera ett kontonummer: Besök Mullvad VPN:s webbplats och skapa ett unikt kontonummer. Detta är allt du behöver för att registrera dig och börja använda tjänsten.
  2. Betala för ditt abonnemang: Välj att betala 5 euro för en månad eller köp flera månader i förväg. Betalningen är enkel och du kan använda olika betalningsmetoder inklusive kreditkort och kryptovalutor.
  3. Ladda ner Mullvad-appen: Gå till Mullvads hemsida igen och ladda ner den lämpliga versionen av appen för din enhet.
  4. Ange ditt kontonummer i appen: Starta appen, ange ditt kontonummer och anslut till VPN-tjänsten. Nu är du redo att surfa säkert och privat!

  Med dessa enkla steg kan du snabbt och enkelt säkra din internetanslutning och skydda din online-privatliv med Mullvad VPN.

  Mullvad VPN erbjuder en mängd olika betalningsmetoder för att tillgodose olika användarbehov och preferenser. Användare kan välja att betala med kontanter, vilket är ett unikt alternativ som ger fullständig anonymitet. Du behöver bara lägga dina kontanter och en betalningstoken, som genereras slumpmässigt på Mullvads webbplats, i ett kuvert och skicka det till oss. Vi accepterar flera olika valutor, inklusive EUR, USD, GBP, SEK, DKK, NOK, CHF, CAD, AUD och NZD. Förutom kontantbetalningar accepterar Mullvad även Bitcoin, Bitcoin Cash, Monero, banköverföring, kreditkort, PayPal, Swish, Giropay, EPS-överföring, Bancontact, iDEAL och Przelewy24.

  Ett attraktivt incitament för användare som föredrar kryptovalutor är den 10 % rabatt som erbjuds vid betalningar med dessa. Denna rabatt beror på de lägre avgifterna och mindre administrationen som krävs för dessa transaktioner. Detta gör det inte bara kostnadseffektivt utan också fördelaktigt för dem som värdesätter ytterligare sekretess och effektivitet i sina transaktioner.

  För att göra en betalning, börja med att generera ett kontonummer på Mullvads hemsida. Du kommer omedelbart att få ett kontonummer och kan därefter välja din betalningsmetod. Detta förenklade förfarande är utformat för att göra processen så smidig och användarvänlig som möjligt, samtidigt som du upprätthåller din integritet och säkerhet.

  Varför finns det ingen gratisversion av Mullvad VPN?

  Mullvad VPN erbjuder inte en gratis version av sin tjänst, vilket är ett medvetet val för att undvika de vanliga nackdelarna med gratis VPN-tjänster. Gratis tjänster medför ofta kostnader i form av reklam, insamling av användardata eller begränsad funktionalitet, vilket kan kompromettera både användarupplevelsen och privatlivet. Istället erbjuder Mullvad en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti om du inte är nöjd med tjänsten, vilket ger nya användare en riskfri möjlighet att prova deras tjänster. Det är viktigt att notera att denna garanti inte gäller för kontantbetalningar på grund av regler mot penningtvätt.

  Samtidigt är Mullvad Browser tillgänglig för nedladdning helt gratis. Denna webbläsare är utvecklad för att maximera din online-privatliv och säkerhet utan extra kostnad. Mullvads affärsmodell fokuserar på att erbjuda högkvalitativa betalda VPN-tjänster istället för att kompromissa med användarnas säkerhet genom en gratis modell. Denna strategi understryker företagets åtagande att alltid sätta användarnas privatliv främst.

  Sammanfattning

  Mullvad VPN är en framstående tjänst som erbjuder högkvalitativ säkerhet och anonymitet för sina användare. Med sin enkla och rättvisa prissättningsmodell på 5 euro per månad sedan 2009, har Mullvad lyckats upprätthålla ett transparent och lättillgängligt erbjudande för alla sina kunder. Mullvad ställer inga krav på personlig information för att skapa ett konto, och en unik funktion är att användare kan betala anonymt med kontanter eller kryptovalutor, vilket erbjuder en ytterligare nivå av integritet.

  Tjänsten stödjer upp till fem enheter samtidigt per konto, vilket gör den till ett utmärkt val för både individuella användare och familjer. Mullvads app är kompatibel med flera plattformar, inklusive Windows, macOS, Linux, iOS och Android, vilket försäkrar att nästan alla användare kan dra nytta av deras tjänster. Dessutom inkluderar Mullvad avancerade säkerhetsfunktioner som automatisk WireGuard-nyckelrotation och har en strikt policy mot loggning av användaraktivitet. Appen har också en privat surfning som standard och en inbyggd funktion för att blockera tredjepartsspårare.

  Mullvad samarbetar med Tor Project för att utveckla Mullvad Browser, vilket ger användarna en ännu högre nivå av integritet och säkerhet när de surfar på internet. Webbläsaren är designad för att minimera spårning och fingeravtryck, och den är gratis att ladda ner och använda.

  Sammanfattningsvis erbjuder Mullvad VPN en överlägsen VPN-tjänst som är både säker och användarvänlig. Med starka säkerhetsfunktioner, snabb hastighet, och utmärkt kundsupport, är det ett idealiskt val för både privatpersoner och företag i Sverige. Oavsett om du behöver skydda din integritet online eller söker en pålitlig VPN för streaming, är Mullvad VPN ett utmärkt val.


  Vad vi anser om Mullvad VPN:

  Johan

  Jarle

  “Min upplevelse med Mullvad VPN var mycket positiv, särskilt när jag jämförde den med andra populära VPN-tjänster som jag använt tidigare. En av de mest framträdande egenskaperna hos Mullvad var dess enkla installationsprocess och användarvänliga gränssnitt. Till skillnad från andra VPN-tjänster som ofta kräver personlig information vid registrering, var det otroligt smidigt att komma igång med Mullvad – allt jag behövde var ett kontonummer. Hastigheten på Mullvad var imponerande; jag upplevde minimal påverkan på min internetanslutning även när jag var ansluten till servrar i andra länder, vilket är avgörande för strömning av video och online-spel.”

  -Johan

  Andreas

  Andreas

  “Jag har testat flera VPN-tjänster över åren, och Mullvad står ut som en av de mest säkerhetsmedvetna. Det som verkligen gjorde intryck på mig var Mullvads samarbete med Tor Project och utvecklingen av Mullvad Browser, vilket erbjuder en extra lager av skydd mot online spårning. Detta är inte något som de flesta andra VPN-leverantörer erbjuder. Trots sina många fördelar, fann jag dock att avsaknaden av kampanjer och specialerbjudanden kan vara en nackdel för vissa användare som är vana vid att hoppa mellan olika VPN-tjänster för att dra nytta av introduktionserbjudanden. Ändå, för de som värderar konsekvent prestanda och säkerhet över lång tid, är Mullvad definitivt ett toppval.”

  -Andreas

  Anne-Marte

  Anne-Marte

  “Som en frekvent användare av streamingtjänster och med ett stort behov av pålitlig datasekretess, fann jag Mullvad VPN exceptionellt effektiv. Mullvads strikta policy att inte logga användardata gav mig extra sinnesro, och jag kunde strömma innehåll från olika geografiska regioner utan att stöta på de vanliga problemen med geoblockerade tjänster. En annan stor fördel var stödet för upp till fem enheter samtidigt, vilket innebar att jag kunde skydda alla mina enheter utan extra kostnad. Även om prissättningen är fast på 5 euro per månad, kändes det mycket rimligt med tanke på den höga servicenivån och säkerheten som erbjuds.”

  -Anne-Marte
  Mullvad VPN
  • Kom igång med en låg månadsavgift!
  • Upp till 10% rabatt!