Hur du tittar på C More utomlands

Senast uppdaterad: 25/02/2021

I den här artikeln kommer vi att förklara för dig hur du kan titta på Cmore utomlands. Vi har alla kommit till vårt semestermål och velat streama vårt favoritinnehåll, bara för att se en svart skärm som säger att innehållet inte kan streamas utanför Sverige.

Detta gäller även Cmore som kan vara svårt att se utanför Sverige. Lyckligtvis kan denna begränsning lätt kringgås genom att använda en så kallad VPN-tjänst. I den här artikeln kommer vi att förklara hur man enkelt kan titta på Cmore utomlands med en VPN-tjänst.

Kort sammanfattning

Cmore blockeras ofta utomlands på grund av rättighetsbegränsningar. I dessa fall har Cmore endast beviljats rätten att visa program i Sverige. I vissa fall kan du se mer innehåll om du befinner dig inom Europa.

I vilket fall som helst är det mycket enkelt att kringgå geoblockering som denna om du är blockerad från att visa innehåll. Med ett VPN kan du enkelt kringgå geoblockering. Vad du måste göra är egentligen bara att följa dessa tre enkla steg:

 1. Ladda ner en VPN-tjänst. Nedan kan du se vilka VPN-tjänster vi rekommenderar för Cmore.
 2. Välj en svensk server i programmet. Då får du en svensk IP-adress och Cmore tror att du är i Sverige. 
 3. Gå till Cmores tjänst. Då kommer det svenska innehållet på Cmore att vara tillgängligt för dig.

Dessa är de bästa VPN-tjänsterna som vi rekommenderar i allmänhet för att titta på svensk TV utanför Sverige och Europas gränser just nu:

Cmore är geoblockerat utomlands

Tillgång till bra underhållning är viktigt efter en lång dag eller kanske en vecka på jobbet. Vår vardag bidrar till mer och mer stress, och det är därför ingen överraskning att vi också konsumerar underhållning på en högre nivå än tidigare.

Mest populärt här är utan tvekan streamingtjänsterna. Idén att kunna streama ett nästan obegränsat urval av filmer och TV-program har helt tagit över idén om vanlig TV, där du inte ens kan välja vad du vill se på kanalen, samt att köpa och hyra DVD:er, vilket var en dyr affär .

En av streamingtjänsterna som har fått ett stort uppsving under de senaste åren är Cmore. Denna streamingtjänst innehåller många svenska filmer och TV-serier, men kanske ännu viktigare är att de engelska alternativen här kommer med svenska undertext så att man lätt kan förstå.

Fortfarande finns det fall där Cmore inte kan ses, vilket kan vara otroligt irriterande. Om du till exempel åker på semester eller till och med flyttar utomlands förlorar du tillgång till Cmore på grund av geoblockering. Detta trots att du fortfarande betalar för streamingtjänsten.

Medan du är utomlands och försöker se svenska Cmore finns det dock alternativ som kan hjälpa dig. Genom att använda ett VPN kan du få tillgång till allt svenskt innehåll på Cmore på bara några minuter. Kort sagt, din upplevelse av Cmore blir precis som om du var i Sverige.

Kort om VPN

VPN är en förkortning som används alltmer av svenskar. Denna förkortning kommer från det engelska konceptet Virtual Private Network. Här i Sverige kallar vi det helet enkelt för ett virtuellt privat nätverk. Men vad är egentligen ett VPN, och hur fungerar det i praktiken?

Ett VPN förklaras enklast som en förlängning av din anslutning till internet. Istället för att din trafik går direkt från din dator till en hemsida kommer ett VPN att dirigera om din trafik genom en annan server innan du besöker hemsidan. På detta sätt är det den nya server i mitten som visas som din identifikation när du besöker hemsidan.

Med andra ord är det inte ditt eget nätverk som identifierar dig när du besöker en webbplats. Detta är en viktig punkt eftersom streamingtjänster blockerar dig från att se svenskt innehåll om du till exempel vill titta på Cmore från ett annat land.

Det är få saker som är mer irriterande än att få ett meddelande om att innehållet inte är tillgängligt när du bor utanför Sverige. Det är en sak är när det sker för gratistjänster som webbtidningar. Men när det händer med Cmore, som du betalar för, är det utan tvekan märkbart värre.

Ett VPN låter dig dock “lura” Cmore genom att få det att se ut som om du faktiskt befinner dig i Sverige. Naturligtvis är upphovsrätten grunden till att blockeringen finns från början, men eftersom du redan betalar för en prenumeration i Sverige behöver du inte oroa dig för att använda VPN. 

VPN och rättslig grund

VPN är en teknik som kan kringgå upphovsrätten kors och tvärs över gränserna, men det är fortfarande inte en olaglig teknik att använda. Om du å andra sidan gör något olagligt, till exempel köper olagliga ämnen på nätet, och använder ett VPN för att göra det, är åtgärden i sig fortfarande olaglig.

Om det du gör å andra sidan är lagligt och du använder ett VPN för att göra det, är handlingen i sig laglig. Med andra ord är det i grund och botten lagligt att använda ett VPN för de allra flesta saker som de flesta gör online, inklusive att använda Cmores streamingtjänst.

Annan användning av VPN

Faktum är att användningen av VPN för att skydda ens integriteten har blivit ännu mer populärt än att ta bort geoblockeringar. Under det senaste decenniet har integritet blivit en avlägsen dröm för de flesta som använder internet, men med ett VPN som skyddsmur är det svårare att spåra vem du är online.

Detta är också en användbar aspekt av hacking, där hackare ofta utnyttjar det faktum att de lätt tar reda på vem du är. Eftersom ett VPN maskerar vem du är och inte minst dirigerar din trafik genom en ny server gör detta jobbet för en hacker mycket svårare.

Maskering av IP-adress

Termen “IP-adress” är något du bör bekanta dig med förr eller senare om du ska använda VPN. När du har laddat ner ett VPN bör du välja från en lista med IP-adresser från olika länder som du sedan kommer att använda online. Men vad exakt är en IP-adress, och varför är detta viktigt?

En IP-adress är helt enkelt en identifierare för alla nätverk som är anslutna till internet. När du surfar på nätet kommer varje hemsida som du besöker att kommunicera med din dator via IP-adresser. Tack vare din IP-adress så skickas du exempelvis till den svenska versionen av hemsidorna.

När du besöker Cmore i Sverige kommer tjänsten att veta att du har en svensk IP-adress och således kommer allt svenskt innehåll att göras tillgängligt för dig. Om du tvärtom besöker Cmore från utlandet och vill ha svenskt innehåll måste du manipulera Cmore till att tro att du är i Sverige.

Det är här du helt enkelt loggar in på VPN-tjänsten, väljer en svensk IP-adress och besöker Cmore igen. Nu kommer allt svenskt innehåll att vara tillgängligt för dig så att du kan se exakt vad du vill. Naturligtvis kan detta användas för en mängd andra ändamål för borttagning av geoblockeringar.

En sak som är värd att notera är att fler och fler streamingtjänster har kastat sig in i kampen för att stoppa VPN-tjänster. Medan användning av VPN är lagligt strider streamingtjänster för upphovsrätt, och de försöker stoppa användningen av VPN.

Därför är det viktigt att du som konsument av VPN-tjänster ser till att du hittar en VPN-tjänst som undgår de blockeringar som flera streamingtjänster har. Ett bra urval av IP-adresser är viktigt här för god maskering av vem du är och var du besöker Cmore ifrån!

Varför ska du titta på Cmore från utlandet? 

Cmore är en perfekt tjänst för dig som vill ha mer innehåll. Det kanske viktigaste med denna tjänst är de svenska menyerna och svenska undertexter på filmer och TV-serier. Även om de flesta av oss kan engelska ganska bra är det tråkigt att försöka förstå vad karaktärerna säger.

Utomlands finns det stora mängder innehåll som Sverige inte har tillgång till, men som du också kan titta på. Det kan vara spännande, men chansen är stor att filmerna och inte minst TV-serierna du tittar på kommer från tjänster som Cmore, och inte till exempel grekiska streamingtjänster!

Det är värt att investera i ett VPN för att få tillgång till tjänster som Cmore, SVT Play, TV4 Play och liknande utanför Sverige. Oavsett om du är på semester, studerar, arbetar eller kanske flyttar permanent, är det tråkigt att inte längre ha tillgång till Cmore på grund av geoblockeringar. VPN-tjänster låter dig enkelt komma runt detta och det på ett lagligt och prisvärt sätt!

Bedömning av VPN-tjänster

Att inse hur bra VPN-tjänster är är bara början på din sökning. Du måste nu hitta den bästa tjänsten för att titta på Cmore från utlandet. Här har vi samlat några faktorer som vi tror är viktiga när du gör ditt val av VPN-tjänst. 

Hur många IP-adresser erbjuds?

Naturligtvis är det viktigaste när du tittar på Cmore från utlandet att Cmore inte blockerar IP-adresserna från VPN-tjänsten som du använder. Det enklaste sättet att förhindra att detta sker är att se till att VPN-tjänsten har många IP-adresser tillgängliga.

Du kan se detta i listan över IP-adresser som du kan ansluta till, och ett bra tips är att testa om du kan komma åt svenska Cmore via en VPN-tjänst med hjälp av testperioden. I allmänhet har de mest populära tjänsterna på marknaden den bästa täckningen av IP-adresser.

Hur hög kvalitet kan streamas?

När du streamar normalt på Cmore kan du garanterat se allt i HD-kvalitet eller bättre. Det är dock inte givet att en VPN-tjänst kan erbjuda detta. Gratis tjänster tenderar till exempel inte att erbjuda detta. De flesta betalda tjänster har dock HD-streaming tillgänglig.

Hur mycket kostar VPN?

Du bör även ta hänsyn till kostnaden för ett VPN. Som nämnts ovan kan du faktiskt hitta gratis VPN-tjänster, men dessa bör begränsas till att utnyttjas som experiment. Betalda tjänster är alltid de bästa, och dessa kan kosta allt från några tiokronor till hundratals kronor per månad. 

Hur lätt det är att använda VPN?

Den sista faktorn du bör ha i åtanke vid din utvärdering av ett VPN är om det är lätt att använda tjänsten. Vissa VPN-tjänster är så användarvänliga att de till exempel använder kartor där du kan välja vilket land du vill logga in på en IP-adress. Det gör det både roligt och enkelt att logga in!

Rekommenderade VPN för Cmore utomlands

Cmore är inte en av streamingtjänsterna som kräver den bästa streamingshastigheten och inte heller den som har de hårdaste försöken att hindra VPN-tjänster från att fungera. Det finns dock fortfarande vissa tjänster som är bättre än andra.

ExpressVPN

ExpressVPN är en prisvärd och bra VPN-tjänst som kan ge dig både den hastighet du behöver, de IP-adresser du behöver och ett rimligt pris för att titta på svenska Cmore från utlandet. Tjänsten är också lätt att navigera i.

NordVPN

NordVPN är en annan VPN-tjänst som kan vara relevant för att titta på svenska Cmore från utlandet. Ladda ner den snabbt och enkelt och välj från ett brett urval av IP-adresser i Sverige. Det kostar dessutom inte mycket att registrera sig med den här tjänsten, och du kan till exempel använda provperioden. 

Summering

Om du vill titta på svenska Cmore från utlandet kommer geoblockering baserat på upphovsrätten att hindra dig från att se innehållet. Men om du använder någon av ovanstående VPN-tjänster kan du lösa detta problem. Ladda ner en VPN-tjänst, anslut till en IP-adress i Sverige och se Cmore från utlandet!

Om reklam på webbplatsen

Innehållsförteckningexpand_more

  Bästa VPN-tjänster

  Express Icon

  Bästa VPN-tjänsten

  Prova ExpressVPN
  NordVPN Icon

  Vår testtvåa

  Prova NordVPN
  Om reklam på webbplatseninfo