Britbox – Guiden till att titta på Britbox utomlands

Senast uppdaterad: 27/05/2024

Att titta på dina favoritprogram på Britbox när du befinner dig utomlands kan vara en utmaning, men med rätt verktyg och information är det fullt möjligt. Vår team har samlat den bästa informationen och tipsen för att säkerställa att du kan njuta av Britbox oavsett var du befinner dig.

Vad är Britbox?

Britbox är en streamingtjänst som erbjuder ett stort utbud av brittiska TV-serier och filmer. Tjänsten är ett samarbete mellan BBC och ITV, och den innehåller både klassiska och nya program. Britbox har blivit mycket populärt i Sverige och andra länder, tack vare sitt omfattande bibliotek av kvalitetsinnehåll.

Tillgång till Britbox i Sverige

I Sverige kan du enkelt få tillgång till Britbox via Telia. Britbox Telia-samarbetet innebär att Telia-kunder kan lägga till Britbox till sitt abonnemang och därmed njuta av alla de fantastiska program som Britbox visar. Denna integration gör det smidigt för svenska användare att uppleva brittisk underhållning utan krångel.

Program som Britbox visar

Britbox erbjuder en imponerande samling av program och serier. Här är några av de mest populära Britbox serier du kan förvänta dig:

 • Doctor Who – Den tidlösa klassikern som följer tidsresande äventyr.
 • Downton Abbey – Det historiska dramat om en aristokratisk familj och deras tjänare.
 • Broadchurch – En gripande kriminaldrama som håller dig på kanten av din stol.

Detta är bara ett smakprov på det breda utbudet av innehåll som Britbox visar. Med en mångfald av genrer och titlar, finns det något för alla smaker.

Hur man tittar på Britbox utomlands

Om du reser eller bor utanför Sverige, kan tillgången till Britbox bli begränsad på grund av geografiska restriktioner. Lyckligtvis finns det en lösning: användning av en VPN (Virtual Private Network). En VPN låter dig ändra din IP-adress så att det ser ut som om du befinner dig i ett annat land.

Steg-för-steg guide för att använda en VPN med Britbox

 1. Välj en pålitlig VPN-tjänst – Det finns många VPN-tjänster på marknaden, men vi rekommenderar att du väljer en med snabba hastigheter och goda säkerhetsfunktioner.
 2. Installera VPN-programvaran – Följ instruktionerna från din valda VPN-leverantör för att installera programvaran på din enhet.
 3. Anslut till en svensk server – För att få tillgång till Britbox som om du vore i Sverige, anslut till en svensk server genom din VPN.
 4. Logga in på Britbox – När du är ansluten till en svensk server, logga in på ditt Britbox-konto som vanligt.
 5. Börja streama – Nu kan du njuta av alla dina favorit Britbox serier och program som Britbox visar, oavsett var du är i världen.

Bästa VPN för att titta på Britbox

ExpressVPN

 • Extremt snabba servrar
 • AES 256-bitars kryptering
 • Stöd för Private protocol, Lightway
 • Nöjd kund-garanti på 30 dagar

ExpressVPN är en av de mest pålitliga VPN-tjänsterna för att titta på Britbox utomlands. Den erbjuder enastående hastigheter och stabila anslutningar, vilket är avgörande för en smidig streamingupplevelse utan buffring. ExpressVPN har ett stort nätverk av servrar i Sverige och över hela världen, vilket gör det enkelt att hitta en server som fungerar perfekt för att streama Britbox. Dessutom använder ExpressVPN stark kryptering och har en strikt policy mot loggning, vilket säkerställer att din onlineaktivitet förblir privat och säker.

Besök ExpressVPN

NordVPN

 • Servrar med hög hastighet
 • Bra säkerhetsprotokoll
 • För inga loggar
 • Kan låsa upp streamingplattformar

NordVPN är ett annat utmärkt val för att titta på Britbox utomlands. Känd för sin höga säkerhet och omfattande servernätverk, erbjuder NordVPN många svenska servrar som är optimerade för streaming. Med sin SmartPlay-teknologi kombinerar NordVPN VPN och DNS för att ge en snabb och säker anslutning som är perfekt för att streama innehåll från Britbox. Dessutom erbjuder NordVPN konkurrenskraftiga priser och möjligheten att använda tjänsten på flera enheter samtidigt, vilket gör det till ett kostnadseffektivt alternativ för hushåll med flera användare.

Besök NordVPNSurfshark

 • Servrar med hög hastighet
 • Bra säkerhetsprotokoll
 • För inga loggar
 • Kan låsa upp streamingplattformar

Surfshark är en relativt ny aktör på VPN-marknaden men har snabbt etablerat sig som en pålitlig tjänst för streaming, inklusive Britbox. Med obegränsade samtidiga anslutningar kan hela familjen njuta av sina favorit Britbox-serier på olika enheter samtidigt. Surfshark erbjuder snabb och stabil anslutning genom sina många servrar i Sverige och andra länder. Dess användarvänliga gränssnitt och konkurrenskraftiga priser gör det till ett attraktivt val för de som vill ha en pålitlig VPN utan att spränga budgeten. Med stark kryptering och en strikt policy mot loggning, kan du vara säker på att din integritet skyddas medan du streamar.

Besök SurfShark

Kan man få Britbox gratis?

Många undrar om det är möjligt att få Britbox gratis. Medan Britbox inte erbjuder en permanent gratisversion, finns det ofta kampanjer och erbjudanden som kan ge dig en gratis provperiod. Detta är ett utmärkt sätt att utforska tjänsten och se om den uppfyller dina behov innan du bestämmer dig för att prenumerera.

För Telia-kunder finns ibland speciella erbjudanden som inkluderar Britbox i deras paket. Det är alltid en bra idé att kontrollera med Telia för att se vilka aktuella kampanjer som finns tillgängliga.

Slutsats

Att titta på Britbox utomlands behöver inte vara komplicerat. Med hjälp av en VPN kan du enkelt få tillgång till ditt favorit brittiska innehåll oavsett var du befinner dig. Kom ihåg att utnyttja de olika erbjudanden och kampanjer som finns för att kanske till och med få Britbox gratis under en provperiod. Genom att följa våra råd och tips kan du njuta av Britbox serier och de program som Britbox visar utan avbrott.

Kan jag använda Britbox utanför Sverige?

Ja, du kan använda Britbox utanför Sverige genom att använda en VPN-tjänst. Genom att ansluta till en svensk server via din VPN kan du få det att se ut som om du befinner dig i Sverige och därmed få tillgång till Britbox.

Vilka program visar Britbox?

Britbox visar en mängd populära brittiska TV-serier och filmer. Några av de mest populära Britbox serierna inkluderar “Doctor Who”, “Downton Abbey”, och “Broadchurch”. Utbudet täcker många genrer och tilltalar en bred publik.

Hur fungerar Britbox Telia-samarbetet?

Telia-kunder i Sverige kan enkelt lägga till Britbox till sitt befintliga Telia-abonnemang. Detta samarbete gör det smidigt för svenska användare att få tillgång till Britbox genom att integrera det med deras nuvarande tjänster hos Telia.

Finns det ett sätt att få Britbox gratis?

Britbox erbjuder ibland gratis provperioder för nya användare. Dessutom kan Telia-kunder dra nytta av speciella kampanjer och erbjudanden som kan inkludera Britbox utan extra kostnad för en begränsad tid. Kontrollera med Telia för aktuella erbjudanden.

Är alla Britbox serier och program tillgängliga i Sverige?

De flesta av Britbox program och serier är tillgängliga i Sverige, men det kan finnas vissa geografiska restriktioner på enstaka titlar. Genom att använda en VPN kan du potentiellt få tillgång till hela biblioteket som annars kan vara begränsat.

Hur installerar jag en VPN för att titta på Britbox utomlands?

För att installera en VPN och titta på Britbox utomlands, följ dessa steg:
1. Välj en pålitlig VPN-tjänst.
2. Ladda ner och installera VPN-programvaran på din enhet.
3. Anslut till en svensk server via VPN.
4. Logga in på ditt Britbox-konto.
5. Börja streama dina favoritprogram.

Dessa steg säkerställer att du kan njuta av Britbox oavsett var i världen du befinner dig.

Om reklam på webbplatsen

Innehållsförteckningexpand_more

  Bästa VPN-tjänster

  Bästa VPN-tjänsten

  Prova ExpressVPN

  Vår testtvåa

  Prova NordVPN
  Om reklam på webbplatseninfo