De bästa VPN-tjänsterna för Premier League live stream

Senast uppdaterad: 10/05/2023

vpnportalen premier league

Av alla fotbollsligor som finns är Premier League en av de allra mest populära. Den följs av fans världen över, och även här i Sverige är det många som har ett lag de hejar på och följer troget. För att kunna se Premier League live streams behöver man ofta abonnera på dyra sportabonnemang på några av betalkanalerna. Det kan bli en dyr historia i slutändan, men tack och lov kan det finnas möjligheter att kringgå dessa betalväggar. Vi kommer berätta hur du kan dra nytta av en VPN-tjänst för att se fotboll live gratis.

Så kan du streama Premier League gratis

Chansen att du ska kunna pricka in alla matcher i Premier League på TV i Sverige är i princip obefintlig när vi ser på de svenska kanalernas utbud. Om du vill kunna följa ligan behöver du göra en Premier League stream via VPN, förutsatt att du inte redan betalar stora summor för ett visst paket som låter dig se Premier League på TV. Skulle det vara så att du abonnerar på ett sådant paket är det här verkligen en guide för dig, eftersom det finns mycket billigare alternativ. 

När du använder en VPN kan du följa en Premier League live stream gratis via nätet. Det en VPN-tjänst gör är att den skapar en krypterad uppkoppling genom en tunnel, och den tunneln går till en server som finns någon annanstans. Det här betyder i korthet att du kan komma åt andra hemsidors och TV-kanalers utbud såvida de sänder någonting online, även fast du inte befinner dig på den geografiska position som de tillåter användare från. Genom en VPN-tjänst tilldelas du en IP-adress i ett land du väljer och då kan du exempelvis hitta kanaler som erbjuder Premier League live stream. Det du behöver göra är kort och gott att välja VPN-tjänst och att också hitta ett bolag som erbjuder sina lokala tittare att streama Premier League gratis. 

De bästa Premier League VPN-tjänsterna

Oavsett om du vill se lag som Arsenal, Manchester United, Chelsea eller om du vill streama Liverpool gratis är det säkraste sättet att välja en bra Premier League VPN. När du väljer tjänst är det vissa saker som är viktiga. Dels är det viktigt att din uppkoppling är krypterad och dels är det relevant att uppkopplingen är stabil och inte bryts. Om uppkopplingen inte är bra så kommer din Premier League live stream hacka och ligga efter, och då tappar ju användningen av en VPN sitt syfte helt och hållet. För de som älskar fotboll & Premier League är det därför viktigt att välja rätt tjänst. 

Det är självklart någonting vi kommer hjälpa dig att göra, och det gör vi genom att lista de fem tjänster vi tycker är bäst för premier League live stream. Om du inte redan använder någon av tjänsterna rekommenderar vi dig också att kontrollera om du blir erbjuden en gratisperiod så att du får testa tjänsten själv under en kortare period så att du säkert är nöjd med det du senare kommer betala för. 

ExpressVPN

ExpressVPN är måna om att alla deras användare ska vara nöjda med deras tjänster. De har regelbundet erbjudanden till sina nya kunder och erbjuder också en pengarna tillbaka-garanti. ExpressVPN har många fördelar och styrkor. En av dem är att de har servrar i över 90 olika länder, vilket innebär att det finns enorma möjligheter för dig som vill streama Premier League att hitta matcher att se utan någon som helst kostnad. 

ExpressVPN går att använda på alla slags enheter, från datorer till routrar, smarttelefoner och surfplattor. Det betyder att du kan se Premier League gratis var du än befinner dig förutsatt att du är inloggad i appen och har en internetuppkoppling. Du har dessutom full anonymitet genom att din riktiga IP-adress blir dold och din nätverksdata krypterad. Ingen kan spåra det du gör på internet när du använder tjänsten. Framförallt är den stora fördelen med ExpressVPN deras serverhastighet. Du erbjuds en av marknadens högsta hastigheter vilket i sin tur kommer göra att din Premier League live stream kan följas i realtid, på sekunden.

NordVPN

Hos NordVPN har man en policy som gör gällande att man inte för några loggar. Många andra VPN-tjänster är enligt lagstiftningar i Europa och USA tvungna att föra loggar men det är inget som gäller för NordVPN eftersom de är baserade i Panama. Tjänsten har servrar i tusental fördelade på över 60 länder världen över, och det finns även många svenska servrar. Det kan exempelvis vara positivt om man är utomlands men vill kunna streama svensk TV. 

Bland svenska användare är NordVPN ett välkänt varumärke. Med de servrar som de erbjuder går det enkelt att se Premier League gratis. Programmet är enkelt uppbyggt och det är någonting som uppskattas av många. Det är enkelt att navigera och att förstå sig på hur man väljer vilken server man vill ansluta till. Tjänsten finns även som app för mobila enheter så man kan använda mobilen för att casta matcherna och på så sätt se Premier League på TV i Sverige. 

ProtonVPN

ProtonVPN för inga loggar och har en säker kryptering med AES-256. De har flertalet olika abonnemang men värt att nämna är att de kan upplevas något dyra jämfört med exempelvis ExpressVPN och NordVPN. Dock har de även en gratisversion som man kan använda sig av om man inte vill betala för de fördelar som kostnadsbelagda prenumerationer kommer med.

Jämfört med de två ovanstående VPN-tjänsterna har ProtonVPN något färre servrar som även är fördelade över ett mindre antal länder, men deras utbud räcker gott och väl till för dig som vill streama engelsk fotboll gratis.

SurfShark

Surfshark har en VPN-tjänst som kan komma väl till hands när du vill kunna få tillgång till en Premier League live stream. Anslutningarna är stabila, kommer med kill switch och servrarna är placerade i flera olika länder – inklusive i Sverige. Letar du efter en VPN-tjänst som du vill använda under en längre tid rekommenderar vi dig att läsa på om Surfshark. De erbjuder nämligen mer förmånliga priser ju längre prenumeration man tecknar, så om du vill kunna se annan fotboll och Premier League under många månader framöver kan det här vara ett alternativ för dig. 

HideMyAss

Du som alltid vill hitta en Premier League live stream och inte behöver bekymra dig över att hitta en passande server via din VPN-tjänst behöver inte oroa dig om du använder HideMyAss. Det här är en tjänst som ger dig tillgång till servrar utplacerade i 190 länder, vilket är extremt många och som garanterar att det alltid finns någon som ger dig bäst hastighet. Väljer man att teckna ett abonnemang går det dessutom att göra det till ett mycket bra pris. Med allt det i åtanke är det här ett bra val för dig som vill streama Premier League.

Vanliga frågor om att streama Premier League

Hur hittar jag en Premier League live stream?

När du har en VPN behöver du hitta ett ställe där du kan streama Premier League gratis. Det enklaste sättet brukar vara att först ansluta dig till en annan IP-adress via din VPN-tjänst och därefter googla dig till aktörer som erbjuder kostnadsfria live streams. Eftersom det är engelsk fotboll det handlar om, i alla fall om vi exempelvis pratar om att streama Liverpool gratis, brukar det löna sig att börja med att ansluta till en server som finns i England.

Är det lagligt att använda en VPN för Premier League live stream?

Ja. Vill du se fotboll live utan någon som helst kostnad är det en VPN du behöver använda. Det är helt lagligt att använda en VPN-tjänst så du behöver inte vara orolig för att du gör någonting som du inte får. 

Om reklam på webbplatsen

Innehållsförteckningexpand_more

  Bästa VPN-tjänster

  Bästa VPN-tjänsten

  Prova ExpressVPN

  Vår testtvåa

  Prova NordVPN
  Om reklam på webbplatseninfo