Streama Daily Wire+ med en bra VPN

Senast uppdaterad: 10/05/2023

Om du vill kunna streama mängder av nyheter, filmer och dokumentärer utan att behöva bekymra dig över att säkerheten brister ska du använda en VPN när du streamar Daily Wire. Det gäller att vara noga i sitt val av VPN eftersom många av dem som finns inte kan leva upp till hårt ställda krav på säkerhet och integritet, så för att vara helt säker på att du inte lämnar några spår efter dig eller att privat information läcker ut till andra aktörer behöver du se till att installera en VPN som håller det den lovar.

Det finns gratis VPN-tjänster och sådana man betalar för att använda. De som är helt gratis lovar kanske guld och gröna skogar, men i verkligheten har de ofta flera problem med sina säkerhetslager. Därför är det alltid bättre att faktiskt välja en av de tjänster som kostar en liten summa varje månad. De är mer stabila både vad gäller servrarnas hastighet, kapacitet och säkerhet.

Allt du behöver veta om Daily Wire Plus

Daily Wire är en nyhetssida som sedan 2015 har levererat många omtalade reportage om världshändelser. På sajten finns också Jordan Peterson podcaster med exklusiva intervjuer och debatter om flera aktuella politiska ämnen och frågeställningar.

På Daily Wire Plus finns flera program som har vuxit i popularitet. Många av programmen har välkända programledare, såsom Ben Shapiro och Matt Walsh. Utöver att det finns mängder av nyhetsreportage och andra program som behandlar samhällsaktuella teman finns det även ett antal filmer, och snart lanseras också en plattform med barnprogram. Eftersom det här ändå är en nyhetssida och mycket av det som går att streama har en politisk ton så är det tryggast att använda sajten med en VPN.

Så kan du streama Daily Wire

Det går att streama Daily Wire på flera enheter. Du kan använda tjänsten i mobilen, surfplattan och datorn utan några som helst problem. Det går dessutom att använda Daily Wire på andra enheter, som Firestick och Apple TV. För att kunna streama innehållet på Daily Wire Plus behöver du först och främst skapa ett användarkonto på tjänsten.

Streama Daily Wire på Firestick

Amazon Firestick är tacksamt eftersom den går att använda för att se en stor mängd varierat innehåll. Dessvärre finns inte Daily Wire som app för Firestick, så om du vill streama innehåll därifrån på Firestick blir det lite mer problematiskt. Det du kan göra är att använda ett program som låter dig ladda ner appen och installera den på Firestick, eller också kan du använda en annan enhet och dela skärmen till Firestick.

Streama Daily Wire på Apple TV

På en Apple TV kan du installera appar från olika streamingtjänster, och det går också att hitta Daily Wires app och installera den direkt på enheten. När du har laddat ner appen så loggar du in på ditt Daily Wire-konto och sedan kan du streama allt innehåll du vill.

Streama Daily Wire på Roku

Roku är en av de största streamingtjänsterna i USA, och nu förutspås den även revolutionera den europeiska marknaden. För att se Daily Wire på Roku ska du leta efter tjänsten bland alla streamingkanaler och installera den på Roku, för att därefter logga in. Förfarandet påminner alltså om hur du gör för att se Daily Wire Plus på Apple TV.

Streama Daily Wire Plus på Samsung Smart TV

Om du har en Samsung Smart TV, eller någon annan smart TV kan du ladda ner appen från TV:ns appbutik och streama Daily Wire Plus. Om du inte kan ladda ner appen av någon anledning kan du antingen använda en Chromecast eller spegla skärmen på din mobil för att få Daily Wire på TV:n.

Bäst VPN för Daily Wire+

Det du ser på eller läser på internet är din egen ensak, och det är en anledning god nog att alltid använda en VPN när du streamar innehåll. Vi har gått igenom alla de stora VPN-tjänsterna som finns på marknaden och valt ut de som vi tycker står ut från mängden och som alltid levererar hög kvalitet på sin service.

ExpressVPN

 • Snabba servrar i många länder
 • Kryptering AES-256
 • Stöd för private protocol
 • Nöjd kund-garanti

Om du streamar Daily Wire med ExpressVPN kan du förvänta dig snabba hastigheter och ett helt säkert nätverk. Leverantören använder en 256-bitars AES-kryptering, och med tanke på hur omfattande och säker den krypteringen är så är du alltid i trygga händer på ExpressVPNs servrar. När du är uppkopplad på en server är du dessutom inte heller lika utsatt för skadlig programvara som du är om du surfar helt utan en VPN. Leverantören har över 3 000 servrar i 160 länder, vilket gör att det inte bara är Daily Wire du kan komma åt som kund hos leverantören, utan även många andra streamingsidor.

Av de tjänster vi har testat är ExpressVPN vår favorit på grund av flera saker. Dels är det stora serverutbudet tacksamt, och dels har ExpressVPN en policy om att inte föra några loggar så det du gör på internet kommer aldrig delges till vare sig myndigheter eller andra aktörer. När du inleder en prenumeration på tjänsten får du en 30 dagars period under vilken du kan avbryta den om du inte vill fortsätta abonnemanget. Under de 30 dagarna får du alla pengar tillbaka. Det lägsta priset för tjänsten är 8,32 dollar per månad.

Besök ExpressVPN

NordVPN

 • Snabb serverhastighet
 • Trygga säkerhetsprotokoll
 • För inga loggar
 • Låser upp flertalet streamingplattformar

NordVPN är en annan riktigt vass aktör bland alla VPN-leverantörer. Det den här leverantören har som gör att de sticker ut från mängden är riktigt bra säkerhetsprotokoll kombinerat med en infrastruktur som gör det möjligt att låsa upp innehåll på mängder av olika streamingsidor. Dessutom kostar den inte heller skjortan. För så lite som 36 kronor i månaden kan du byta server och få en annan IP-adress.

Det är vida känt att en VPN ofta gör att man får långsammare internet, men med NordVPN kan man ha så pass snabba uppkopplingar som över 6700 mp/sekund. Det här är alltså en utmärkt VPN för streaming som kräver snabb hastighet. Ser vi till antalet servrar hittar vi över 5400 och de finns i drygt 60 olika länder.

Besök NordVPNSurfshark
SurfShark
 • Tillåter obegränsade samtidiga uppkopplingar
 • Stealth mode
 • Multihop-funktion
 • Över 3 000 servrar

Den sista VPN som återfinns på vår topp tre-lista är Surfshark. Det här är också en riktigt prisvärd VPN som bara kostar 2,05 euro per månad om man väljer det billigaste abonnemanget. En så låg kostnad för att vara skyddad mot skadlig programvara och dessutom få chansen att blockera annonser är ett riktigt fynd. Leverantören använder dessutom tvåstegsautentisering för en ökad säkerhet.

Vill du ha en VPN för att kunna streama Daily Wire+ och betala så lite som möjligt är Surfshark rätt väg att gå. Det som däremot gör att vi listar den här aktören på tredje plats är att den jämfört med ExpressVPN och NordVPN är något långsammare.

Besök SurfShark

Streaming på Daily Wire med en VPN

Daily Wire har sin bas i Nashville, Tennessee, och innehållet som finns på sajten är geografiskt begränsat så att det bara går att ses i USA. Det betyder att du i Sverige behöver en VPN för att streama biblioteket, och att du då ska välja att ansluta dig till en server som finns i någon av de amerikanska delstaterna. Med ett användarkonto på Daily Wire kommer du både kunna förkovra dig i stora politiska frågor, underhålla dig med filmer och hitta nya titlar som barnen kan se på medan du tar itu med allt som ska göras där hemma.

Gratis VPN vs. premium VPN

Vi vet att det kan kännas som att en gratis VPN är ett bra val när man vill se Daily Wire, speciellt eftersom man ju redan betalar för själva kontot på streamingsajten. Trots lockelsen i att använda en gratis VPN kan vi med vår erfarenhet ändå konstatera att det sällan är lika bra som det låter. En gratis VPN kan i vissa fall till och med kompromissa säkerheten mer än vad du gör om du surfar helt utan VPN, kort och gott för att de behöver finansiera sin tjänst på något sätt och då hittar andra sätt att göra det. Det finns flera gratis VPN-tjänster som säljer din information till andra företag, som i sin tur använder den för marknadsföring. Det är också troligt att du kommer se betydligt många fler annonser när du surfar med en gratis VPN.

Summa summarum kommer du med en gratis VPN visserligen kunna streama Daily Wire Plus, men priset för att göra det överstiger de få kronor du sparar in. Det är alltid bättre att välja en pålitlig leverantör som inte sparar eller säljer din data vidare, och som dessutom har förmågan att låsa upp innehåll som vanligtvis inte kan visas i Sverige.

Streama Daily Wire – en sammanfattning

Det går utmärkt att streama Daily Wire på allt från dator till mobil, SmartTV, Apple TV och Firestick. Oavsett vilken slags enhet du väljer för att streama är säkerheten alltid något att ha i åtanke, för att inte tala om att du behöver ha en amerikansk IP-adress för att faktiskt kunna se innehållet. ExpressVPN, NordVPN och Surfshark är de tre tjänster vi kan rekommendera för att streama Daily Wire, och oavsett vilken av dem du väljer är vi säkra på att du kommer bli nöjd.

Om reklam på webbplatsen

Innehållsförteckningexpand_more

  Bästa VPN-tjänster

  Bästa VPN-tjänsten

  Prova ExpressVPN

  Vår testtvåa

  Prova NordVPN
  Om reklam på webbplatseninfo