Vpnportalen lanserar vpnnippon.jp

Senast uppdaterad: 02/07/2021

Konceptet vpnportalen har länge varit en succé i Norden. Sajterna vpnportalen.no, vpnportalen.se och vpnportalen.dk är för närvarande tre av de mest besökta VPN-sidorna i Norge, Sverige respektive Danmark.

På grund av den stora framgången har skaparna bakom vpnportalen länge velat nå ut till nya länder och sprida information och kunskap om VPN. Den senaste expansionen skedde för 6 månader sedan med webbsidan vpnexpert.nl, som fortfarande befinner sig i startfasen.

Vi har dock länge varit medvetna om att en av de största marknaderna för VPN finns i Japan. Här finns nämligen en stor befolkningsgrupp som är intresserad av teknik och internetsäkerhet. Dessutom behöver många VPN när de besöker närliggande områden med mycket censur såsom Ryssland och Kina. Det finns också en del innehåll som är blockerat för japaner utomlands, som till exempel japansk TV och spelsajter.

Vpnnippon.jp

På grund av detta har skaparna bakom vpnportalen beslutat att expandera till Japan med webbsidan vpnnippon.jp. Webbsidan skapades för ungefär en månad sedan och växer snabbt. Skaparna bakom vpnportalen samarbetar tätt med japanska skribenter och experter inom innehållsmarknadsföring som ska bidra till att göra webbsidan till den största informationssidan om VPN i Japan.

Japan är naturligtvis en helt annan marknad och har en helt annan kultur än de nordiska länderna. Detta gör att skaparna bakom konceptet vpnportalen måste samarbeta tätt med japanska experter för att sidan ska bli så bra som möjligt. Lyckligtvis är många japanska människor involverade i projektet, så vi hoppas att detta inte kommer att bli en alltför stor utmaning.

Målet med vpnnippon.jp är att göra den till den största informationssidan om VPN i Japan. Naturligtvis är detta ett stort mål, eftersom det finns en del konkurrenter i Japan. Ändå är uppskattningen att med mycket investeringar kommer detta att vara möjligt redan innan den 1 januari 2021. Så det återstår att se om detta mål blir uppnått inom denna tidsram eller inte.

De vidare planerna för vpnportalen

De vidare planerna för konceptet vpnportalen är fortsatt oklara. VPN verkar vara ett fenomen som kommit för att stanna, så skaparna bakom vpnportalen vill också expandera till nya marknader. Samtidigt gäller det också att fokusera på de sajter man redan har så att man kan göra dessa så bra som möjligt.

Var ser vi sajterna om ett år? Frågan är svår att ge ett exakt svar på, men vi hoppas att kunna utöka innehållet på sajterna bl.a. med recensioner av alla VPN-tjänster som finns där ute, och också mycket mer information om nätsäkerhet och guider för hur man håller sig så säker som möjligt på nätet.

Skaparna bakom vpnportalen har också övervägt att göra sidan större genom att också skriva om ämnen som antivirus och liknande. Å andra sidan kommer detta också att urvattna konceptet något, eftersom vi primärt vill fokusera på VPN-tjänster.

Om du har frågor kring våra webbsidor eller vill komma i kontakt med oss för att starta ett samarbete är du välkommen att ta kontakt med oss. Vi vill göra allt vi kan för att göra dessa webbsidor bättre.

Om reklam på webbplatsen

Innehållsförteckningexpand_more

  Bästa VPN-tjänster

  Bästa VPN-tjänsten

  Prova ExpressVPN

  Vår testtvåa

  Prova NordVPN
  Om reklam på webbplatseninfo